dejta one night stand virtual FINNS DET NÅGON FRAMTID FÖR MINDRE MÅLVAKTER? Valentina Lizana Wallner är rädd att Joel Lassinantti-typerna är utrotningshotade om NHL genomför sina förändringar.dejting 20 år jubileumsbox Foto: Bildbyrån/Peter Skaugvold

dejta en player update Hej!
I går var jag med i PowerPlay, studioprogrammet som hockeysverige.se och FanTV spelar in varje vecka. Där pratade vi en hel del om förändringarna som NHL har gjort och planerar att göra med målvaktsutrustningarna. Den här veckan inledde man förändringsarbetet – mitt under säsongen – genom att minska målvaktsbyxorna. I framtiden finns det även lösa planer på att minska kombinatet, alltså överkroppsskydden.

användarnamn dejtingsida exempel Förhoppningen från NHL:s sida är att det här ska leda till fler gjorda mål. Och visst, det kanske studsar in någon puck extra här och där, men knappast i den utsträckning som ligan vill eller hoppas. Jag tror det handlar mer om att träna mer målskytte än vad målvakten har för storlek på byxorna.

nätdejting för yngre juniorer Det som framför allt oroar mig är att NHL vill hålla på att anpassa skydden efter hur stor man är, och det tycker jag inte alls är någon speciellt bra idé. Den enda konsekvensen det får är att bara stora spelare kan bli målvakter händan efter. I dag finns det knappt några målvakter i NHL som är under 185 centimeter långa. Införs de här förändringarna kan jag lova att de inte kommer att existera alls inom ett par år. Det vore trist eftersom det leder till en slags likriktning som gör att de flesta målvakter blir kloner av varandra. Aptråkigt, om ni frågar mig.

dejta kollega tidning I klippet nedan kan ni se mig visa upp och förklara hur man vill förändra utrustningen och vad det kan få för konsekvenser. Min arbetsgivare gratis nätdejting flashback forumvar snäll nog att låna ut lite utrustning som jag kunde använda för att vara lite mer pedagogisk.

dejta japanska tjejer Vi hörs!
/Valle

dejtingsidor för aktiva passiva bästa dejt sidan