nätdejting för seriösa STANNAR! Uffe Bodin tror att Oliver Ekman Larssons framtid finns i Arizona – trots allt.dejtingsajter usa Foto: Bildbyrån/Joel Marklund

xl dejting jönköping dejtar doris Om Erik Karlssons framtid med Ottawa Senators känns minst sagt osäker börjar saker och ting falla på plats för Oliver Ekman Larsson i Arizona Coyotes. Allt annat än att han blir kvar i klubben känns mer och mer osannolikt.

dejtingsajter sverige ab Kanske är det bara för att vi unnar honom en mer framträdande roll i NHL som det ständigt propsas för ett klubbyte. dejt tänka på namn har nämnts i trejdrykten under flera år – utan att det egentligen inte funnits någon direkt substans bakom spekulationerna. Att han själv hela tiden har påpekat att han trivs i Arizona Coyotes och helst av allt vill stanna har inte haft någon påverkan på ryktesspridningen. Det är som om vi inte riktigt vill tro att han faktiskt vill spela i en klubb utan större fanbase som i princip aldrig går till slutspel.

presentation till dejtingsida Nu har han ett år kvar på kontraktet och det är dags för både honom själv och klubben att ta ett beslut kring framtiden. Från 1 juli har Coyotes möjlighet att förlänga OEL:s kontrakt. Om så inte sker redan i sommar tyder det mesta på att han faktiskt kommer att bli trejdad.

www.dejtingsajter gratis Givetvis är det i första hand en fråga om ekonomi. Hur mycket kräver Ekman Larsson kontra hur mycket Coyotes är villiga att betala? Men i minst lika stor grad handlar det om vad han ser för möjligheter för det här laget att faktiskt börja vinna i större utsträckning än man gjort under hans åtta säsonger i klubben, där han bara upplevt ett enda slutspel.

”VILL VARA EN PERSON SOM FÅR DET ATT GÅ ÅT ANDRA HÅLLET”

dejtingsajt högutbildade röstar Så tacka fasen för att Oliver Ekman Larsson är less på att förlora. Den här säsongen var ytterligare ett misslyckande för honom och Coyotes. Redan i november var det mer eller mindre spikat att laget inte skulle ha någon chans att gå till slutspel. Med det sagt så fanns det också en hel del saker som gör att det finns anledning till optimism inför framtiden. För efter den rent katastrofala säsongsinledningen spelade Coyotes upp sig rejält.

dejtingsidor i sverige wiki När målvakten dejta en psykolog väl var hel och laget fick ordning på sitt spelsystem var de faktiskt riktigt bra. Faktum är att de under andra halvan av säsongen, och framför allt i slutskedet, var ett vinnande lag som drog in poäng i en takt som påminde om ett slutspelslag.

dejtingsajter ryssland wiki Kan optimismen som slutspurten gav upphov till vara tillräcklig för att det ska finnas en framtid i Arizonaöknen? Jag tror det. När jag pratade med Oliver förra månaden fick jag det intrycket.
– Jag hade alltid kunnat säga ”byt bort mig, jag är trött på det här”, men som den person jag är vill jag inte ta den enkla vägen ut. Jag vill vara den person och spelare som får det här att gå åt andra hållet. Det har jag sagt sedan dag ett och det är jag inställd på att göra. Så länge det är i mina händer kommer jag att vara kvar här, sade han då.

dejtingsidor vänner uppsala Ett tämligen rakt besked från en spelare som jag alltid upplevt som rak och öppen, utan dolda agendor för att förvilla media.

EN ANSTRÄNGD REALTION TILL COACHEN

gå på toa dejt Under en säsong som länge var riktig dålig, både från Coyotes och Olivers egen sida, fanns det falluckor som kunde ha lett till att den här krönikan hade haft ett helt annat spår.

dejtingsida för raggare Inför säsongen förväntade sig de flesta att svensken skulle bli ny kapten efter nätdejting råd wiki pension. Så blev inte fallet. Nye coachen Rick Tocchet valde att spela med flera assisterande kaptener, varav Oliver var en, för att få en bild av ledarskapet i gruppen.
– Jag skulle ljuga om jag inte sa att jag blev överraskad. Vi pratade om det och jag trodde att det skulle ske, så det var lite av en besvikelse, men samtidigt tyckte jag att ”Toc” gjorde rätt sak. Han kom till ett nytt lag och kände inte någon, sade Oliver Ekman Larsson till kanal5 dejting sidor härom dagen.
– Jag var inte arg, utan hade bara blivit upprymd över möjligheten och kanske hade jag byggt upp för stora förväntningar. Det var antagligen mitt fel. Man blev upprymd när nyheten kom, när Shane sa att de skulle ge mig C:et. När jag lade det bakom mig tänkte jag inte mer på det, men det är ett ansvar jag skulle älska att få och något jag tror att jag skulle vara bra på.

nätdejting bra presentation youtube Om det här var en av anledningarna till att det inte klickade mellan Tocchet och Ekman Larsson från första början ska vara osagt. Men klart är att de inte kom överens fullt ut i höstas. Antagligen en konsekvens av att resultaten var så usla till en början.
– De första månaderna spelade han inte bra och vi hade svårt att kommunicera, erkände Tocchet.

dejtingsida oslo centralt Med tiden blev det bättre. Och det tror jag är minst lika viktigt för Ekman Larssons framtid i klubben. Hade han lämnat säsongen med en dålig relation till huvudtränaren hade det antagligen kunnat stjälpa kontraktssamtalen i sommar.
– Jag är en rätt avslappnad kille så jag är inte typen som är på jakt efter att bygga en relation. Jag lät det komma naturligt och jag fick känslan av att han gjorde detsamma. Han försökte se vilken typ av person jag är, säger Ekman Larsson.
– Vi hade en dialog från början, men att lära känna varandra tar tid och han har 22 andra killar att hålla ett öga på också, samtidigt som det är hans första år, så det är inte enkelt. Nu känns det som han vet vad jag tycker om honom och om vi ska nå framgång behöver vi ha en bra relation.

”VILL VÄNJA MIG VID ATT SPELA DEN TIDEN PÅ ÅRET”

gratis dejtingsidor i sverige se Arizona Coyotes måste klassas som ett av NHL:s största sorgebarn sett till sina misslyckanden att bli ett lag att räkna med genom åren. Men trots att den här säsongen totalt sett inte blev vad man hade förväntat sig eller hoppats på finns det mycket att gilla med laget och dess framtidsutsikter. Har man tålamod att bygga vidare på kärnan av unga spelare samtidigt som man kan fylla några av luckorna med rutinerade, pålitliga spelare bör det här vara ett slutspelslag inom ett år eller två. Och på sikt kanske mer än så.

dejtingsida för herpes Jag tror att Oliver Ekman Larsson ser samma sak. Om allt löser sig i sommar kommer han att få lönen han förtjänar och antagligen att få det där ”C:et” på bröstet. Det skulle kunna bli startskottet på något riktigt bra i en klubb i desperat behov av framgång.

internet dejting psykologi jobb Eller som Oliver själv konstaterade när han motiverade sitt beslut att tacka ja till spel för Tre Kronor på VM i Danmark.
– Jag vill vänja mig vid att spela hockey den tiden på året för jag tror snart att vi kommer att vara tillbaka i slutspelet. Jag vill att kroppen ska vänja sig vid det.