• Publicerat 9 april, 2014
  • Skrivet av dejta ex wife
  • 10 Kommentarer
bra gratis nätdejting Foto: Bildbyrån/Ola Westerberg

bra dejtingsida unga ut Grattis Skellefteå till er fjärde raka final, jag lyfter på hatten!
Varför är ni så överlägsna? Varför klarar inget lag av att störa er? Varför kliar Mike Helber och andra klubbdirektörer/sportchefer sig i huvudet varje år? Varför kommer de övriga inte närmare? VARFÖR, VARFÖR??????

dejting gratis yrkesutbildningar Många frågor men bara ett svar… DOM HAR INGEN JÄVLA ANING OM VAD SOM EGENTLIGEN KRÄVS I SPELET MEN FRAMFÖR ALLT TRÄNINGSMÄSSIGT!

bästa dejtingsidan 2015 ansökan Svensk hockey håller på att utvecklas. I dag finns två vägar att välja mot tidigare bara en. Den ena vägen vandrar lag som Färjestad, HV71, Örebro, Linköping, Växjö och Leksand på. Denna väg är den traditionella svenska modellen. Vänta på att motståndaren tappar puck på fel ställen, se till att hålla ihop femman över hela banan. Jobba med spelvändningar och på så sätt skapa målchanser. Detta är en modell som funkar i åratal, varit enormt framgångsrik både på klubbnivå men framför allt internationellt. Detta leder ofta till en ganska tempofattig och förutsägbar matchbild där vikten av att försvara, framför allt mittzon gör att matcherna har en benägenhet att tappa i fart och kreativitet. Du som spelare behöver aldrig bryta mönstret. Vet du inte vad du skall göra med pucken så ta rödlinjen och lägg ner eller slå sarg ut. Dessa direktiv används fortfarande i stor omfattning och skapar ett slags kollektivt förlamning i att lösa uppkomna och nya situationer. Detta spelsätt skapar också dålig fart på träningarna, segt och förutsägbart vilket gör att spelarna inte behöver utvecklas för att alla situationer är lika. Hur många gånger i detta slutspel har vi inte sett LHC eller FBK stå stilla i mittzon och vänta på motståndarna. Dessutom backa in i egen zon för att där vara samlade och kunna bryta puck för en spelvändning. Vid vinst av puck så vänder dom fort och försöker gå till anfall, gärna skapa tre-mot-två- eller ännu bättre två-mot-en-situationer. Väldigt förutsägbart och enkelt men inte speciellt utvecklande och framför allt temposänkande.

dejta 10 år äldre man synonym Den andra vägen som nu finns möjlig är den som Skellefteå anför tillsammans med Frölunda, Modo, Brynäs och Luleå. Där vill man pressa motståndarna till misstag, ligga på och driva upp tempot så mycket det går. Spelarna jobbar enormt hårt för att tvinga motståndarna till misstag över hela banan. SÄTT PRESS SÅ FORT DET GÅR. Detta ger tempostarka matcher med många situationer som inte är förutsägbara utan mer eller mindre bara händer. När man vinner pucken så driv framåt och skapa lägen, driv hårt mot målet och var enormt hungriga på andra pucken. När spelet kommer till egen zon så lös situationerna kreativt det vill säga sarg ut är inget val… Självklart har dessa lag tydliga regler i försvarszon, när det gäller pressen och även när man har pucken så finns tydligheten i vad man vill uppnå.

populära dejting exempel Ni saknar AIK? Dom har hamnat mitt emellan dessa två vägar.

dejta helt gratis saker Om vi ser detta så här. Tänk er att lagen tränar lika mycket, det vill säga fyra gånger i veckan på is och fyra fyspass samt spelar tre matcher. Allt detta från september till mars då slutspelet börjar. Detta ger 112 istillfällen och 112 fysträningar. Om du har ett spel som driver upp tempot i matcherna så ser träningarna lika ut. Hög fart, enormt tempo och många problemlösande situationer. Samma gäller självklart fysen där kraven på hög arbetskapacitet förenat med explosivitet och fart för att kunna spela den ishockey man vill skall skapas. Allt detta ställs mot att du har ett spel som bygger på att sänka tempot, vänta på motståndarna, använda spelvändningar som enda vapnet. Ja, ni märker ju själva vilken typ av hockeyspelare som kommer ut i andra änden…

nätdejting mord ystad Att Skellefteå klarar av att spela hockey och hantera situationer samt puck och klubba i den enorma fart börjar på träningen. Spelarna är vana att åka i hundraprocentig fart, passa i hundraprocentig fart – och att lösa nya situationer i hög fart för att det är så de lever under sina 224 träningspass från september till mars. Allt detta för att deras spelidè kräver denna insats varje dag.

dejtingsidor statistik vm Nu säger många: ”LHC slog ju ut FHC som är på den nya vägen”. Visst, men FHC har precis börjat sin resa och har lärt sig läxan mot den typ av spel som LHC visade upp. Och tittar vi på Skellefteås resa så blev det guld först förra säsongen tack vare de erfarenheter man skaffat sig under tidigare slutspel.

dejtingsidor thailand inrikes Målsättningen för bland annat HV, LHC och FBK är ju att vinna SM-guld. Eftersom Skellefteå är laget att slå så måste man utveckla sitt sätt att träna och spela utifrån parametern att rubba Skellefteå. Utvecklingen på dom planen hos dessa föreningar trots att SAIK har varit överlägsna i ett antal säsonger är lika med noll.

dejta osäker omkörning Som jag skrev tidigare så är det några föreningar som har hakat på Skellefteå, men ligger några år efter, och det som Skellefteå nu har utvecklat under sin resa är att dom kan spela precis lika som FBK och LHC – om så krävs. Men FBK, LHC, HV, Leksand kan inte spela som Skellefteå och allt börjar med spelidè och träning.

dejting presentationer Med tanke på de lag som är kvar i SM-slutspelet så ger jag tyvärr inte Växjö eller Färjestad speciellt stora, eller inga möjligheter att rubba Skellefteå i år heller.
Grattis TILL ERT ANDRA RAKA SM-GULD, SKELLEFTEÅ !

dejtingsajt hbt welding Vid tangenterna,
Thomas