nätdejting 18 år dikt Foto: All Over Press/Daniel Malmberg

kulturell nätdejting Nu har jag sett alla semifinallag spela och så här resonerar jag kring upplösningen…

Skellefteå vs Linköping:

dejtingsajter tinder Ett Linköping som fick stopp på Frölunda i kvarten via ett disciplinerat försvarsspel där fem man väntade på rödlinjen, backade hem och krympte ytorna för Frölundas forwards. Funkade perfekt mycket tack vare att Frölunda vägrade dumpa pucken och fastnade hela tiden i Linköpings kompakta försvar. Vet av egen erfarenhet när vi hade Lasse Falk att lag som skulle dribbla sig in i zon var ”lätta byten”. Nu ställs man mot ett lag som besitter enorma kvalitéer. Ett Skellefteå som spelar hockey i ett rasande tempo och med kraft. Tappar sällan puck på offensiva blå, dumpar med tanke och använder sin fart i offensiv zon på ett lysande sätt. Har även här egna erfarenheter då vi hade Hardy Nilsson och Mats Waltin i Djurgården. Deras tanke var att ligga på hårt och äga pucken så mycket som möjligt. Vi hade ofta ett puckinnehav som fördelades 70/30 till vår fördel, precis som Skellefteå. Att ha pucken mycket bygger positiv energi samt att behöva känna sig jagad och inte ha puck är väldigt frustrerande. Minns att Hardy frågade oss varför vi började med hockey. Alla tittade lite frågande på varandra innan Hardy utvecklade sig: ”Inte fan började ni spela hockey för att stå i mittzon och vicka på ARSLET, ni ville ju lira och ha pucken…” Ligger mycket i detta! Skellefteå kommer inte att ge Linköping den energin utan alla spelare i LHC kommer att känna sig jagade och misströsta just av den anledningen att dom inte får ha puck.
Skellefteå vinner med 4-1.

Växjö vs Färjestad:

svenska dejtingsidor gratis ziehen Här kommer det att bli jämnare. Ett Färjestad som under hösten var enormt dåligt, spelade en omodern hockey med vickande rumpor i mittzon, dålig fart nerifrån och obefintliga spelvändningar till att nu spela en mer modern hockey där momentet att tvinga fram misstag i stället för att vänta på misstagen har utvecklats och gett FBK framgång. Lägg till Gulas och Nygren så har Färjestad åter igen blivit ett lag att räkna med i slutspelet. Nu ställs man mot Växjö som hela säsongen har spelat en fartfylld men ändå kontrollerad offensiv. Man har varit täta hemåt utan att tappa sin offensiva kvalitéer. Många menar på att Växjö saknar slutspelsrutin, visst som förening men titta på alla spelarna så vimlar det av rutin från olika ligor. Rutin som förening är viktigt när klubben/laget spelar dåligt eller hamnar i andra problem utanför isen. Då blir erfarenheten om hur klubben hanterat sådan situationer tidigare viktig. Tänker på FBK:s tunga höst där dom visade handlingskraft genom att plocka bort spelare och assisterande tränare för att få skeppet åt rätt håll. Då är klubbens rutin och erfarenhet ovärderlig. MEN när det kommer till slutspelet, och allt är positivt, då handlar det inte om klubben utan om spelarnas rutin och det har Växjö. I Växjö finns hela paketet för att ta sig till final; dom har målvakten, defensiva och offensiva backar, forwards som jobbar hårt men också forwards som producerar målchanser samt RUTIN I MASSOR…
Växjö vinner semifinalserien med 4-2 i matcher.

dejtingsida kk Ses i rutan!

nätdejting text messages //Thomas