bästa dejtingsidan gratis yrkesutbildningar Christian Engstrand.dejta japan oktober Foto: Bildbyrån/Carl Sandin

nätdejting telefonnummer Känns som en evighet sedan det var slutspelshockey. Kul att det drar igång ikväll igen. Skellefteå mot Linköping. Ettan mot nian i tabellen. Repris på fjolårets 2-2-semi.

nätdejta 20 år bröllop Ja, ni minns kanske hur dom fyra första matcherna ifjol gick till sudden efter 2-2 under ordinarie tid. Den femte matchen innehöll också fyra mål under ordinarie tid, men då slutade det 3-1. Matchserien nådde 4-1 till Skellefteå efter att Linköping snott den första fighten i ”Schtaan”.

nätdejting profil ab Ska bli intressant att se dom drabba samman igen. Frågan är bara om LHC orkar stå emot bättre den här gången. Ja, det var ju jämnt i matcherna men att ta mer än en match alltså.

dejta syrian war Har svårt att se LHC kunna hålla Skellefteå borta från mål på samma sätt som man gjorde med Frölunda. ”Defense first” är ju den tydliga nya given i Melins gäng. Och den blåvita väggen var imponerande i kvarten, men nog måste man högre upp i banan nu. Skellefteå har en helt annan tyngd och bredd i det offensiva spelet jämfört med göteborgarna. Dom har tre linor med offensiv spets och blandar starkt skytte utifrån med ett frejdigt passningsspel som öppnar ytorna framför mål.

dejtingsajt för träning ystad Så i mina ögon är Skellefteå klara favoriter sett över sju matcher. Ska LHC hota på allvar måste defensiven var lika bra som mot Frölunda, men offensiven och längden i anfallen måste upp betänkligt. Ser det som ohållbart att låta SAIK ha så mycket puck och samtidigt slippa pressas tillbaka i egen zon. Målvaktsspelet måste såklart toppa, samt powerplay behöver rulla igång till vanliga LHC-siffror. Då, kanske, kan man få den gul-svarta maskinen från Västerbotten på fall.

gå på biodejt I kväll kollar jag på tv:n – imorrn 11:21 rullar jag mot Småland för Växjö-Färjestad.

nätdejting svarar inte explorer //Björn