dejta på internet oss Foto: Bildbyrån/Carl Sandin

dejting gratis 50 xl Okej, Play In är ett faktum, tycka vad man vill om det, men snart blir det åka av för första gången i denna ”slutspelsform”. Rent dramaturgiskt är det såklart häftigt att se två lag göra upp i ovissa bäst av tre. Häftig färgglad inramning, nagelbitande fans och ett spel innehållande den där härliga kryddningen desperation. Det ska bli riktigt kul att allt följa från nära håll, nu när vinster är det enda som föder fortsatt slutspelsliv.

dejting appar för iphone Men jag har en invändning mot upplägget. Jag gillar inte att det spelas B-H-H med bäst rankade lags ögon sett.

dejting 30 years Nu får det sämre laget möjligt en helt onödig fördel. En ganska stor sådan dessutom.
För vi vet väl alla hur mycket lättare det är att spela utan måsten över våra huvuden.

nätdejting bra frågor quiz Tar hemmalaget nu match ett, har dom sedan två matchbollar på bortaplan. Det innebär läge att chansa i första fighten. Det sätter också en grym press på det bäst placerade laget som nu MÅSTE vinna två raka drabbningar.

dejtingsidor seriösa Vi hade ju det här upplägget i slutspelet för några år sedan när det spelades B-H-B-H-H-B-H. Men det försvann ju eftersom det ”sämre” laget fick chansen att styra matchserien tidigt. Det var väl i alla fall en av anledningarna till att det togs bort.

utländsk dejtingsida exempel Då var det bäst av sju, att det nu är bäst av tre gör bara hemmastarten till en än större fördel. Jag hoppas att det här ändras framöver, för så svårt är det inte att lira back-to-back på olika orter.

nätdejting gratis yrkesutbildningar //Björn