date app gay Foto: Bildbyrån

gratis dejt app Just nu läser vi om spelare som lämnar sin klubb i sista minuten, Almtuna har skickat iväg en hel femma samt målvakt och många tycker det är helt fel. Dom säljer sin själ, spelarna har inget hjärta för klubben är några av de rubriker som basuneras ut av folk runt om i Sverige, själv tycker jag att det  alltid borde vara så här.

dejta utan att ligga vattnet För det första så vet alla hur dålig ekonomi många klubbar har, framför allt i allsvenskan, denna möjlighet ger klubbarna en bra chans dels att inte spränga sin budget med lönekostnader som troligtvis ligger redan på minus i budgetkalkylen men också chansen att kunna tjäna in lite extra flis på att spelaren går till en annan förening. Tror att i nästa alla fall där spelaren lämnar för en annan klubb så hyrs spelaren ut dvs avsikten är att han fortfarande tillhör den klubben han kommer ifrån. Klubbarna som skickar iväg sina spelare sitter oftast för att inte säga alltid i den positionen att serien ”bara” skall spelas av och utrustningen sen skall fettas in….

bästa dejtingsidan för unga För det andra så ger detta föreningar som fortfarande har något att spela för en möjlighet att komplettera eller stärka upp laget beroende på skadeläget eller ge laget en bättre slagkraft inför slutspurten. Vi skall också komma ihåg att killarna som lämnar sina klubbar är duktiga allsvenska lirare men inte är gräddan av topp spelare  i Sverige. Rent ekonomiskt så tar den förening som vill hyra en spelare väldigt liten risk, kostnaden att hyra in med 2 månadslöner, ingen risk att spelaren sitter med ett flerårs kontrakt och på så sätt blir en jobbig hangover när säsongen är slut finns inte heller. De klubbar som plockar in spelare kommer på ett eller annat sätt spela vidare och på så sätt också få in mer pengar till kassan.

träffas via nätdejting eller på riktigt Spelarna då, ingen klubbkänsla? Tror vi i Sverige gärna vill att HJÄRTAT är den viktigaste biten för en spelare att visa. Tyvärr lever vi inte i den världen längre när alla spelare jobbade som målare, brandman eller något annat för att kunna försörja sig, var sin klubb trogen från start till mål, den frågan känns väldigt mycket 70-80 tal. Hjärtat idag visas genom spelarens  prestation på isen till stor del.

dejtingsajt bäst Dessutom så ger ju detta spelaren möjligheten att få visa upp sig, chansen att ta ytterligare ett steg på sin karriärs stege. I nästan alla fall så handlar det om Svenska killar som får en otroligt rolig möjlighet att känna på, få reda på vad som krävs för att tävla på den högsta nivån inom Svensk hockey, tycker också att det blir en härlig krydda till kommande slutspurt, slutspel eller kvalserie på ett helt underbart sätt. Med de ovanstående anledningar så hoppas jag att vi även i fortsättningen ser ett övergångsdatum som ger klubbar och spelare en mer flexibel värld att leva i!

match date of ipl 2015 //Thomas