Alexander Bergström dejtingsajter sverige zaremba Alexander Bergströmdejtingsajter bonde download Foto: Bildbyrån

vilka dejtingsajter är bäst film date expo chat Jättesuccé i SHL ifjol med Karlskrona. Alexander Bergström fortsätter på den inslagna vägen i KHL. Där är han ligans näst bästa svensk i poängväg och överlägset bästa svenska målskytt. På juldagen blev han tvåmålsskytt mot Neftechimik och gjorde därmed mål för femte matchen i rad.

dejtingsajt för yngre lärjunge Det är definitivt inte säkert att det blir något slutspel för date span definition under hans första säsong i KHL. Hans Sibir ligger, trots seger idag, på tionde plats i östra konferensen med tolv matcher kvar att spela och är tre till fem (beroende på hur det går för Barys idag) bakom en slutspelsplats.

dejta i gävle Men Bergström gör en bra första säsong i ligan. Målmässigt är han redan nu, med strax över tio matcher kvar att spela, redan bättre än han varit under sina två säsonger i SHL där han sköt tio respektive 15 mål.
Mot Neftechimik idag sköt han mål 16 och 17 för säsongen och passerade dessutom 30 poäng efter att ha varit ovanligt målhet den senaste tiden. Matchen idag var den femte raka han gjorde mål i och åttonde raka han gjorde poäng i.

nätdejting ukraina nyheter Han är med andra ord på god väg att slå sig in i den där skaran på bara sju svenskar som lyckats nå 20 mål i KHL under en säsong.

srpski dejting sajtovi I väldigt mycket skymundan – det finns ju inte speciellt mycket KHL-bevakning i svensk media – är Bergström ligans näst bästa svenska poängplockare (32 poäng, tolv bakom Linus Omark) och ligger runt en 20:e plats i den totala poängligan.
Han är delad femma i KHL:s skytteliga (må så vara rejält distanserad av Nigel Dawes 31 och Ilja Kovaltjuk 29) och det finns egentligen ingen svensk som konkurrerar med honom i målväg. Han är har gjort fem mål mer än någon annan svensk.

bra dejtingsidor flashback inlägg Sibir kör på, precis som de flesta andra KHL-lagen, till 23 januari. Sedan väntar ett löjligt långt uppehåll för OS. Sibir spelar nämligen inte match i KHL igen förrän 27 februari.
Och om man skulle missa slutspel gör man bara två matcher till innan säsongen är slut.

dejtingsajter bluff utah Japp. Så är KHL upplagt i år. Det långa OS-uppehållet gör att säsongen mer eller mindre kan vara slut där i slutet av januari och att man ‘tvingas’ till ett fem veckor långt uppehåll innan man ska spela av de två sista omgångarna innan säsongen är över.

gratis dejting forum umeå Om vi leker med tanken att att Bergström av någon anledning skulle nobbas OS-spel, men vara aktuell för VM-spel (jag vet inte varför det roar mig att leka med tanken, men så är det) så har han alltså att se fram emot match 23 januari, fem veckors uppehåll, två matcher i månadsskiftet februari-mars, för att sedan ha runt fem nya veckor innan Tre Kronor spelar mot Slovakien i sin första match inför VM.