dejtingsida för dvärgar Fenway Park, här som fotbollsarena(!).

gratis dejting på facebook søg 2010 möttes Philadelphia och Boston i en tuff och tät match på Fenway Park (Boston Red Sox klassiska hemmaplan). Shawn Thornton och Daniel Carcillo registrerades för Winter Classics första fajt nånsin, men mer intressant var kanske att förlängningen efter slutresultatet 1-1 också var den första OT-vinsten i en Winter Classic. Boston avgjorde genom Marco Sturm, assisterad av Patrice Bergeron.

vilken nätdejting är bäst image.img

gratis nätdejting sverige el Just Bergeron är först ut av årets Road to the Winter Classic-kort, med en total skill på 94 (!). Jag har själv svårt för centrar med högerfattning, men kanske är dags att hitta denna att ersätta Jeff Carter som vänsterforward? Kyle Okposos plats tar han inte iaf!