dejtingsidor forum I den här nystartade bloggen kommer jag under säsongen presentera nyheter, recensioner, veckans lag och turneringar, samt låta dig utmana mig eller andra i Hockeysveriges redaktion (om man vill ha en lättare motståndare, t.ex.) på NHL 15 till Xbox One.

dejta killar i usa I förra veckan var jag på Electronic Arts svenska högkvarter på Söder för att få NHL 15 uppvisat för mig. Framställt i ett stort rum var Loka, läsk, en jätteskärm med John Tavares på (yay!) samt en hel hög med PS4or och Xbox Ones.

dejtingsidor otrogen utomlands Andy Agostini, en av producenterna för spelet, hade flugit hela vägen från Kanada för att presentera allt nytt och coolt i EA Sports senate stolta kreation. De första intrycken var minst sagt goda, både vid presentationen och när vi fick testa spela ett par matcher (jag höll Hockeysveriges fana högt och krossade allt motstånd).

nätdejting beroende jakobsberg DSC_0116

dejtingsidor body butter srpski dejting sajt párosítás Unika matchupplevelser
Bilden ovan är från den enorma satsningen kring att göra matcherna mer verklighetstrogna och att göra varje match unik. De har satt artister på varenda arena i NHL för att göra dem så snarlika verligheten som möjligt, samt designat 9000 olika fans (jämfört med de futtiga hundratal som fanns förut. Sen har de även tagit in NHLs bästa kommentatorer, och till och med filmat dessa med kommentarer inför varje match med spelet i bakgrunden.

läkare dejta patient För oss hockeyälskare har det i många år varit en mardröm att se hur pucken beter sig i tidigare NHL-spel. Anledningen: det har ALLTID varit en boll. Med kraften i de nya maskinerna kunde EA ta in supergenier som äntligen gjorde en puck, som studsar och rör sig som en puck ska.

dejtingsajter för par jeans NHL15_WhatsNew_Feature_RealPuckPhysics-08062014

dejtingsajt karlstad meny dejta lärare utbildning Tackla den som Stevens
Nåt som NHL-spelen jobbat hårdast på på senare år är hur spelarna agerar när de kolliderar med varandra. I NHL 13 och 14 var krockarna två spelare emellan rätt häftiga, men i NHL 15 agerar varenda spelare på isen på varenda kollision. Kan bli ganska kaotiskt då och då, men det känns mer äkta i alla fall.

nätdejting första kontakt redaktion Förutom det kan NHL 15 skryta med en sjukt intelligent AI, som inte bara tänker nästa pass, utan flera pass framåt; autentiska spelare och utrustning och mer trovärdig puckbehandling.

dejta första gången uggla Jag fick bara ett par matcher på mig, men Miroslav Satan också vad härligt det kändes. De tidigare versionerna har mest känts som uppgraderingar snarare än nya spel, men med den nya tekniken hos de nya konsolerna har EA Sports verkligen kunnat utveckla spelet precis som de vill ha det. Återkommer med fullständig recension runt spelsläppet (gaaaah, det är ju snaaaaart!).