dejta blyg tjej intresserad Foto: Bildbyrån

dejtingsajt akademiker quotes dejta thailändskor i sverige I natt är det dags för NHL Awards i Las Vegas. Här plockar jag ut de jag tror kommer vinna, inte nödvändigtvis vilka jag hoppas på alltså, under nattens festtillställning. Och jodå – vi får en tredje svensk Norris Trophy-vinnare…

VEZINA TROPHY

exempel på dejt presentation Nominerade är…
srpski dejting sajt receptek, Winnipeg
dejtingsida kultur ordbok, Nashville
dejtingsajter flashback konto, Tampa Bay

nätdejting chatt bredband Här är det svårt och jämnt. Det är en veteran som studsade tillbaka oväntat och hade en sista (?) elitesäsong, och två unga killar som kan komma att dominera målvaktssidan det kommande decenniet. Men jag tror de unga får vänta på sitt pris. Jag tror Pekka ”Tjenare mannen” Rinne tar sin efterlängtade Vezina. Det kommer såklart kännas jättekonstigt med tanke på hans svaga slutspel, men rösterna avlades som bekant innan det. Han vinner.

NORRIS TROPHY

att dejta en gamer Nominerade är…
dejtingtips internet, Tampa Bay
dejtingsidor akademiker online Los Angeles
gratis dejtingsidor forum jobb Nashville

nätdejting pancake recipe Det är inte givet – men jag tror på Hedman. Trots att Drew Doughty är Guds gåva till mänskligheten enligt de röstande, och trots att P.K. Subban är den största stjärnan av de tre, tror jag Hedman har dragit det längsta strået. Han ses som en komplett back numera. Offensivt var han lysande den här säsongen och defensivt kändes det som att han blev bättre och bättre. Dessutom tror jag det finns en känsla va att det är ”hans tur nu” på samma sätt som det fanns det kring Doughty när han vann sin Norris mot Erik Karlsson häromåret. Victor Hedman blir den tredje svensken att utses till NHL:s bästa back!

SELKE TROPHY

nätdejting under 18 regler kristen dejting gratis onlineLos Angeles
dejtingprogram tv 3 youtubeBoston
dejta med herpes utPhiladelphia

dejtingsajter kultur jobb Tre värdiga finalister till priset som den främsta defensiva forwarden även om jag gärna hade sett såväl William Karlsson som Aleksandr Barkov här. Hur som helst, det här kommer stå mellan Kopitar och Bergeron. Och jag tror på en liten ”skräll” här. Det vill säga att Bergeron inte vinner. Anledningen till det är att han missade 18 matcher under säsongen. Det tror jag väger över till Anze Kopitars fördel, faktiskt.

CALDER TROPHY

dejting på nätet gratis ziehen nätdejting på nätet Arizona
dejt 60 länderVancouver
rolig dejting presentation youtubeNew York Islanders

gratis sms dejting norge Tre spelare som tog NHL med storm. Alla överträffade egentligen förväntningarna. Men vem som vinner är självklart. Matthew Barzal har förmodligen sopat banan med de övriga i den här kategorin. Han gjorde 85 poäng i ett halvblekt New York Islanders och kan komma att ersätta John Tavares på sikt om denna lämnar Islanders. En storstjärna redan nu. Når han 100 poäng nästa säsong?

JACK ADAMS AWARD

helt gratis nätdejting date chat london, Vegas
dejting gratis 50 euro, Boston
dejtingsajt viktoria jönköpingColorado

nätdejting viktoria antal Den mest självklara vinnaren av alla. Den här vinner Gerard Gallant. Han borde ha fått alla förstaplatser från de röstande. Gerard Gallant var den största anledningen till Vegas monumentala succé under säsongen. Ligans egentliga MVP, skulle jag vilja kalla honom. Tungt för Jared Bednar som vilket annat år som helst hade vunnit. Men inte i år.

GENERAL MANAGER OF THE YEAR

dejting svt dejta som ensamstående mamma youtubeVegas
dejtingsajter social fobi operation Tampa Bay
hur får man till en dejt, Winnipeg

dejtingsajt happy news Här blir det knepigt. Jag tror tyvärr att George McPhee kommer att vinna men jag tycker inte han förtjänar priset. Låt mig förklara varför: ”GM GM” byggde ett lag med spelare han skulle kunna trejda bort vid deadline mot draftval. När han sen insåg att Vegas skulle bli bra gjorde han en satsning på att plocka in Tomas Tatar mot tre draftval. Tatar blev en episk flopp i Vegas och platsade inte ens under långa stunder av slutspelet. Så, hans enda riktiga satsning misslyckades. Det kanske låter hårt, men så är det.

dejting sajt för unga jobb Så, vem borde vinna då? Jag röstar nog för Steve Yzerman ändå. Han byggde egentligen det optimala laget för att vinna Stanley Cup. Cheveldayoff är dock också en fin kandidat.

LADY BYNG TROPHY

dejtingsajt badoo hjälp mötesplatsen dejting jämtland Vegas
bra dejting appar engelska Florida
dejta en syrianska, Buffalo

argumenterande text nätdejting Gentlemannapriset. Här tror jag Barkov vinner, tyvärr för oss svenskar. Han har ett enormt högt anseende i ligan och jag tror det här priset kommer bli lite av ett tröstpris för att han nobbades i Selke Trophy-omröstningen (där han säkert slutade på fjärdeplats). Det blir en finsk vinnare i natt!

TED LINDSAY AWARD

dejtingsajter utan registrering online dejtingsida för bi ut New Jersey
thai date app, Edmonton
dejta på gta 5 som, Colorado

dejting frågor elaka Det känns nästan omöjligt att gissa här. Men efter noggrant övervägande tror jag MacKinnon vinner. Han är så fruktansvärt dominant varje gång han är inne på isen, och han har varit ledaren i en av NHL:s bästa kedjor. Det känns dock som att det är ungefär 33 procents chans på allihopa här. Med tanke på att spelarna själva röstar är McDavid lite lurig här, trots att Edmonton missade slutspel. Men MacKinnon är mitt tips. Jag tror många gillar honom. Om jag själv hade fått bestämma hade jag dock sagt Connor McDavid, alla dagar i veckan.

HART TROPHY

dejtingsajt för ensamstående nätdejting irl mean, New Jersey
dejta 50 väg, Los Angeles
exempel på bra dejting presentation Colorado

dejt facebook Det känns som en extra rolig Hart Trophy-final i år eftersom många av de på förhand givna namnen inte är med. Ingen såg nog den här trion före sig före säsongen. Men det är tre ytterst värdiga finalister som är med.

dejtingsajt tips Här tror jag dock inte Nathan MacKinnon vinner, även om han bar sitt lag till slutspel. Jag tror på en annan kille som gjorde samma sak: Taylor Hall. Ser man till att han spelade med spelare som Nico Hischier och Jesper Bratt (!) som främsta parhästar under stora delar av säsongen har han nog betytt lite, lite mer för sitt lag än de andra. Utifrån den aspekten är hans säsong med 93 poäng på 76 matcher helt och hållet enorm. Han vann till slut den interna poängligan med FYRTIOEN POÄNG före tidigare nämnda Hischier. Och ändå gick Devils till slutspel. Wow, säger jag bara.

dejting halmstad meny Det som talar mot honom är väl om det finns några Edmontonvänliga journalister som valt att inte rösta på honom för att rädda general managernätdejting svd xerxesredan så hårt ansatta skinn. Men det är konspirationsteoriernas konspirationsteori, förstås… Eller?

dejta mörka kvinnor MacKinnon gjorde fler poäng, Anze Kopitar tog ett större ansvar över hela isen, men Taylor Hall är ligans MVP den här säsongen. Jag kan inte se det på något annat sätt. Dessutom är det många av de röstande journalisterna som ser mer av den östra konferensen än den västra. Det talar också för Taylor Hall.

att dejta en kille *Fotnot: De priser som behandlar saker som inte uttryckligen syns på isen har jag valt att bortse ifrån. Det vill säga: King Clancy Award (som bröderna Sedin ryktas vinna), Bill Masterton Trophy och Mark Messier Leadership Award.

spel på dejt Håller du med? Vilka tror du kommer vinna? Hör av dig till mig på dejtingsajter recensioner böcker