bästa dejtingsidan för seriösa singlar Foto: Bildbyrån

dejta seriöst intresserad dejtingsajt för rika länder På söndag infaller årets hittills hetaste hockeydag. Åttondelsfinalerna i all ära – då börjar slutspelet på riktigt. Dessutom är det så vi får se en potentiell superrysare avgöras – den hockeyallsvenska slutspelsserien.

dejta uppsala jobb Men den där supersöndagen får ändå en något bitter eftersmak. Eller försmak, snarare. Redan med två dagar kvar har jag börjat tappa lite intresse för den där söndagen. Anledningen? Den helt ofattbara matchläggningen.

dejting annonser gratis yrkesutbildningar De två kvartsfinalerna och de tre hockeyallsvenska matcherna spelas nämligen samtidigt. 15:00. Under hela säsongen försöker SHL och HockeyAllsvenskan i så stor utsträckning som möjligt ha sina matcher olika tider eller helst olika dagar. De ska liksom inte konkurrera med varandra. Men när det roliga börjar ska de helt plötsligt konkurrera om vår uppmärksamhet samtidigt.

mest populära dejtingsajt Visst, det är ”bara” den första kvartsfinalen som spelas, vilket ju gör att Slutspelsserien potentiellt sett är hetare. Men det är det principiella som upprör mig. Varför ska SHL och HockeyAllsvenskan helt plötsligt spelas samtidigt? Varför ska jag, som konsument (eller journalist för den delen) tvingas välja?

bra dejting sajt receptek Jag blev påpekad om att det spelas ett fotbollsderby i svenska cupen på söndagen klockan 18:15 och att det förstås rör till det lite när det handlar om att sätta schemaläggningen, eftersom både Djurgården och AIK dessutom spelar hockey.

mötesplatsen dejting dejtingsajter mazily uk Men att lägga samtliga fem hockeymatcher klockan 15:00 löser ingenting. Om det är C More som ligger bakom det är det ännu konstigare. Det här hade kunnat lösas på ett så mycket bättre sätt.

dejting för bisexuella Så, en potentiell supersöndag blir nu en söndag av vånda och stress för oss neutrala. Och hejar du på ett av lagen som spelar då, ja då går du miste om dramatiken i den andra serien. Jag tycker verkligen det är konstigt.

dejta 3 år yngre Under hela säsongen har dessutom SHL på helgerna spelats vid två matchtider: Klockan 15:15 och 18:00. Nu, när det bara är två matcher som ska spelas, går de av stapeln parallellt. Det är också konstigt. Jag hade gärna sett matcher klockan 13, 15 och 18 om så hade krävts. Eller 15, 16 och 18 om det hade varit möjligt. Eller bara 13 och 16. Eller 15 och 18. Vad som helst.

nätdejting för vuxna inomhus dejtingsajt ligga Mest av allt tycker jag det är synd. Att vi ska behöva välja. Att vi inte ska kunna se både och. Det vinner ingen på. Varken C More, SHL, HockeyAllsvenskan eller vi som konsumerar hockeyn. Och som längtat hela säsongen på att just de här dagarna ska komma.

mötesplatsen dejting online dejtingsidor i norge lön