nätdejting fungerar inte zlatan Skellefteå efter finalförlusten senast. Men de är inte den klubb som förlorat mest finaler.bästa dejtingsidan för unga fakta Foto: Bildbyrån

dejta via telefon tre singel dejting se flashback query I och med Skellefteås sju finaler på de senaste åtta åren pratas det väldigt mycket om dem som en framgångsfaktor i svensk ishockey. Men å andra sidan har de bara två guld under denna period och då undrar man ju om det verkligen är så framgångsrikt egentligen.

dejtingsida för handikappade Jag började fundera på ämnet redan i samband med Växjös storkross av Skellefteå i SM-finalen härförleden. Växjö hyllades med all rätt, men det fanns även de som hyllade Skellefteå som en framgångsfaktor de senaste åren, också det med all rätt så klart.

dejtingsajter utländska aktier Men om man tänker efter lite till så är det kanske inte fullt så framgångsrikt ändå. Förstå mig rätt här nu, jag är på intet sätt ute efter att håna Skellefteå AIK på något sätt. Men nu råkar det vara de som bara har stått som segrare i två av de här sju finalerna (28,6%) och det har fått mig att fundera över vad som egentligen mäter framgång?

vilken är bästa dejtingsidan gratis Inom hockeyn kan ju ett lag tokdominera i seriespelet, men för den sakens skull ändå inte bli ihågkomna som ett framgångslag om de inte går hela vägen och står där med Le Mat-pokalen till slut. För vi på sidan av bryr ju oss egentligen inte ett skvatt om hur många seriesegrar eller finalplatser ett lag har. Det är gulden som räknas och inget annat.

nätdejting hipster namn Igår var det en i gruppen Hockeysnack på Facebook som tog upp frågan vilket lag som egentligen har förlorat flest finaler. Det vill säga har en historia av att vara sämst när det gäller. Jag har under morgonen här nu räknat på hur det ser ut med den saken sedan elitserien/SHL drog igång 1975 och kommit fram till den del intressanta saker.

dejta en vattuman fisk Som tröst till alla Skellefteå-fans återfinns inte deras favoritlag i topp i den mindre smickrande kategorin. Det är faktiskt Färjestad som ”ståtar” med elva finalförluster. Till deras försvar ska sägas att de varit i hela 20 finalspel, och därmed har de haft många chanser på sig att förlora.

dejting presentation flashback inlägg Tvåa på listan är Djurgården med sex finalförluster. Men liksom Färjestad har de en hel del att falla tillbaka på då de varit i tolv SM-finaler sedan säsongen 75/76.

dejta japanska kvinnor göteborg Först på tredjeplats återfinns Skellefteå med sina fem finalförluster av åtta möjliga. De var ju i final 1978 också med Hårde Hardy och grabbarna.

dejting i lund quartet Flest vinster då: Jodå, det är Färjestad med sina nio. Djurgården och Brynäs skuggar på sex.

dejtingsajt jämförelse Nedan kan ni ta del av hela sammanställningen där lagen rankas efter sin vinstprocent.

nätdejting för skilda föräldrar