dejtingsidor unga vuxna Foto: Bildbyrån

dejtingsajt träning match the date to the correct time period Vi är vid den tiden på året då kvalsystemet mellan Hockeyallsvenskan och SHL alltid är i ropet och dess fördelar/nackdelar stöts och blöts i diverse sammanhang. Men det det behöver inte vara så särdeles krångligt att komma upp med ett nytt system som jämnar ut förutsättningarna en smula.

date app london Jag har de senaste dagarna gått runt och funderat över en rätt märklig sak. Inte det om Jesus återuppstod eller ej den där dagen för 2 000-isch år sedan. Det hade ju varit logiskt annars att jag funderat över en sådan sak med tanke på högtiden vi har firat här nu i helgen.

SHL-LAGEN KAN VILA SIG I FORM

dejtingspel Nej, mina tankar har istället snurrat runt det krångliga och totalt ologiska kvalsystemet mellan Hockeyallsvenskan och SHL som just nu råder. Timrå och Leksand har på sin vandring mot direktkvalet spelat tre, respektive sex matcher. Det låter inte jättemycket, speciellt inte med tanke på att det är utslaget på lite drygt tre veckor. Men det är likväl tre, respektive sex matcher som riskerar att slita på trupperna jämfört med att SHL-klubbarna på samma tid kan slicka sina sår och vässa detaljer på träningar och inte behöver fundera över nästa match hela tiden under den här perioden.

inledning nätdejting flashback Betänk också om Oskarshamn hade lyckats snubbla sig vidare till direktkval genom att slå ut Leksand. Då hade smålänningarna fått spela åtta matcher på drygt tre veckor innan ett utvilat Mora hade stått och tagit emot dem med date app location öppna famn.

KLUVEN

dejtingsajter ukraina ryssland Jag är lite kluven till det här med kvalserie kontra direktkval och tänker egentligen inte gå in på här hur jag skulle vilja ha det. Helt enkelt av den enkla anledningen att jag inte vet vad jag skulle välja om jag tvingades till det. Mitt förslag nedan grundar sig på dagens förutsättningar där det är bestämt att det är matchserier mellan två lag som gäller.

dejta på nätet i finland En sak som jag, och många med mig, noterat i årets två direktkvalserier är att de allsvenska lagen varit bättre än SHL-klubbarna i många avseenden. Ändå är det Karlskrona och Mora som har tre matchbollar var och någonstans känner jag att det är kvalitén mellan ligorna som fällt avgörandet här.

VINNAREN SKA UPP

gratis dejtingsidor 2015 vecka Jag vet inte om det är att sudda ut några kvalitetsskillnader mellan ligorna. Men jag skulle ändå vilja se ett förändrat kvalsystem där det ges mer likartade förutsättningar. Jag skulle också vilja se, för cirkulationens och intressets skull att ettan i allsvenskan går direkt upp.

date match hazel Dock vill jag med nuvarande transferfönster inte se att sista laget i SHL åker direkt ur. Det skulle kunna bli rejäl cirkus med övergångar i februari om den avsågade jumbon helt plötsligt säljer av sin förstafemma till en annan klubb bara för att de gett upp. Det skulle det väl på ett sätt bli om ettan i allsvenskan seglar iväg också, men å andra sidan har de en nästa säsong att tänka på och kanske inte är så pigga på att släppa iväg sina spelare på andra premisser än lån uppåt i så fall. Ett krux helt klart.

SHL-LAGEN IN REDAN I KVARTSFINAL

happypancake dejt Om vi leker med årets allsvenska sluttabell så skulle det enligt mitt förslag innebära att Timrå gått raka vägen upp i SHL. Hur löser vi det andra då? Jo, genom att lag 2-7 i allsvenskan spelar slutspel tillsammans med lag 13 och 14 i SHL i matchserier om bäst av sju. Den som vinner hela klabbet spelar i den högre ligan nästkommande säsong. För att illustrera hur en sådan uppställning skulle se ut givet med säsongens tabeller i färskt minne skulle det se ut så här:

de dejtbara dejtingsajt

nätdejting recensioner böcker Observera gärna att jag skickat lagen vidare i den följd de placerade sig. Men det är väl ruljans mellan seriesystemen vi vill se? Med detta förslag är det garanterat minst ett lag som kliver upp varje säsong, samtidigt som SHL-klubbarna har tre livlinor/livminor (beroende på hur man ser på saken) att klara sig kvar. Men sex klubbar från lägre nivå har samtidigt chansen att playoffa sig uppåt.

nätdejting akademiker quote Hela vägen genom slutspelsträdet ska så klart det högst rankade laget ställas mot det lägst rankade.

gratis dejting stockholm gratis dejta äldre kvinnor afrika

dejtingsajter viktoria jönköping