top 10 dejtingsidor Foto: Simon Hastegård/Bildbyrån

dejta tjej med hund bra gratis nätdejting gratis AIK-Leksand 2-1 str (0-0,1-1,0-0,0-0,1-0)

bra profiltext dejting råd Yuka Hirano blev segerskytt när hennes AIK tog helgens andra seger, genom att besegra Leksand efter straffar. Det var solnagänget som tog ledningen genom backen Emmy Alsalmi, 21 sekunder in i den andra perioden. Leksand kvitterade fyra minuter senare genom Cecilia Östberg, då både Helene Martinsen och Mikaela Ahlstrand satt utvisade. Efter en mållös tredjeperiod och övertid avgjorde Yuka Hirano på den avgörande straffen.Två poäng till AIK som ligger kvar på sin tredjeplats i tabellen, Leksand ligger kvar ovanför strecket på en sjätteplats.

dejting citat nätdejting 50 nyanser MSSK-Piteå-SDE HF 5-4 (1-1,2-2,2-1)

dejtingsidor ligga ner Det blev dubbla segrar även för MSSK-Piteå när man för andra gången den här helgen mötte SDE HF. Matchen bjöd på fem powerplaymål, två för MSSK och tre för SDE. Henriette Sletbak och Rebecca Stenberg tre poäng vardera i hemmalaget. Emelie O´Konor noterades för tre poäng i SDE.