dejta en bonde Foto: Foto: Johanna Lundberg / Bildbyrån

thai date fruit dejting otrogen gravid Brynäs som igår förlorade med 5-0 mot Modo fick under söndagen en ny chans mot Örnsköldsvikslaget, när man möttes i den sjätte omgången. Efter tre perioder, övertid och straffar. Kunde Anna Borgqvist (bilden) sätta den avgörande straffen och fixa bonuspoängen hem till Gävle.

dejting elit qmbol – Vi studsar verkligen upp ifrån igår och gör en riktig krigarinsats! Modo har ett visst övertag men vi lyckas ändå inte släppa till allt för mycket. Grahn är jätteduktig i målet hela helgen och förtjänade verkligen att bli matchhjälte på straffarna. Så det var jätteroligt. Nu blickar vi framåt mot onsdag då SDE står på andra sidan, säger segerskytten Borgqvist till Hockeysverige.se.

dejtingsajter utomlands vpn