dejting tv3 online date aktivitet stockholm MODO Hockey tog tre poäng när man idag tog emot AIK i Fjällräven Center. I en underhållande match med bra fart kunde man till slut vinna med 4-3 efter periodsiffrorna 0-2, 2-1, 2-0. Celine Tedenby avgjorde fyra minuter in i den tredje perioden.

gratis dejtingsidor i sverige lista Det var annars effektiva AIK som inledde målskyttet när Lisa Johansson la ner en chanspuck bakom en ställd Sarah Bergling. När man senare fick chansen i spel fem mot tre passade Johansson på att göra 2-0. Detta efter ett riktigt snyggt klapp-klapp spel, där Sabina Küller stod för den snygga framspelningen.

dejtingsidor otrohet internet dejting otrogen tecken Målfest i andra perioden

nätdejting bedragare blocket MODO tog tag i taktpinnen direkt efter periodpausen och Malin Axelsson sköt in reduceringen från snäv vinkel i spel fem mot fyra när Sabina Küller satt utvisad. Sex minuter senare var det kvitterat, Emma Nordin var sist på pucken som betydde 2-2 och jubel i Modolägret. Men bortalaget replikerade snabbt, 22 sekunder senare bjöd Helene Martinsen på ett solonummer och satte distinkt ledningsmålet efter 8:55 spelat. Hemmalaget jagade en kvittering innan paus men trots två bra powerplay så gick man till periodpaus i underläge 2-3.

bra dejtingsida dejtingsajt utan registrering pris Sent avgörande

nätdejting bra eller dåligt smör Hemmalaget kom tillbaka i sista perioden och visade hög moral när man vände underläge till seger. Emma Nordin kvitterade två minuter in i tredje och Celine Tedenby gjorde segermålet fyra minuter innan full tid.

dejting pancake quotes MODO är fortfarande obesegrade efter tre omgångar. För AIK var det lagets första förlust, man får ny chans imorgon när lagen möts igen klockan 12:30.

gratis dejting sverige Matchfakta på bästa nätdejting sidan