nätdejting guide Foto: Foto: Johanna Lundberg / Bildbyrån

dejta i mobilen comviq match date javascript Brynäs tog säsongens första seger när man under fredagskvällen besegrade Sundsvall med 3-1 hemma i Gavlerinken Arena. Landslagsforwarden Anna Borgqvist (bilden) blev stor matchvinnare med två mål.

dejting sida för unga vuxna Först inledde hon målskyttet tre minuter in i den första perioden, när hon överlistade Ida Winkler i bortamålet. 22-åringen satte sedan 2-0 i den andra perioden innan Maja Wessling punkterade matchen i den tredje perioden. Frida Svedin Thunström ”tröstmålade” för bortalaget i spel fem mot fyra, med två och en halv minut kvar. Närmare än så kom man inte. Trots segern ligger Brynäs kvar på sin sjätteplats, Sundsvall ligger tre poäng efter på en sjundeplats.

dejtingsajter helt gratis ziehen – Jätteskönt med en seger! Tycker vi gör en okej första period, men slarvar lite. Andra perioden rycker vi upp oss men vi har aldelles för lite folk på mål och skjuter bara skott  som Ida (Winkler reds. anm) ser allt på. Tycker vi gör en bra sista period så helhet en okej match men vi kan bättre!, säger målvakten Sara Grahn till Riksserien.se.

vuxen dejting jämtland nätdejting expressen quiz Varför vinner ni?

dejta första gången kille – Vi vinner för att vi är ett bättre lag med bättre spelare i spetsen! Annie Svedin drar ett tungt lass i Sundsvall som hon gör väldigt bra!