qx dejting jämtland Foto: GEPA pictures/ Andreas Pranter © Bildbyrån

dejtingsidor för unga under 18 malmö dejtingapp t Amerikanske OS-silvermedaljören Amanda Kessels karriär är i fara. Den 23-åringe forwarden har nämligen fortfarande sviter från den hjärnskakning hon ådrog sig strax innan OS-turneringen i Sotji. Trots skadan spelade hon turneringen men har nu börjat få tillbaka symtomen, med yrsel och illamående vid ansträngning. Något som gjort att stjärnan nu ställer in hela hockeysäsongen med collegelaget Minnesota Gophers. 

dejta kollega pdf ”Jag har haft en oförglömlig upplevelse vid University of Minnesota hittills, så jag är besviken över att jag inte kommer att kunna återvända till laget i år. Det är naturligtvis ett svårt beslut som jag har tagit. Jag har spelat med en hel del skador men det är nu först när jag drabbats av en hjärnskakning, som jag förstår hur viktigt det är att vara 100% frisk när jag är på isen. Tyvärr är jag inte det nu. Min högsta prioritet är min hälsa och jag hoppas att jag kommer kunna återvända till isen i framtiden. Jag vill tacka mina tränare, lagkamrater och alla på universitetet för deras stöd, säger hon i ett pressmeddelande.”

dejtingsida fängelse experiment Kessel är Gophers fjärde bäste poängplockare genom tiderna med 231 poäng hon är även lillasyster till NHL-stjärnan dejting utan registrering online i Toronto Maple Leafs

dejtingsajter europa väder