nätdejting bra presentation video Gizela Ahlgren-Bloomdejt 3 regiao pje Foto: Bildbyrån
dejtingsajt vänner online Förra säsongen stördes av skador och axelproblem som gjorde att hon i sista stund plockades bort från OS-truppen. Efter att ha opererat axeln i augusti har hon nu påbörjat den långa vägen tillbaka. Vi har tagit ett snack med AIK-forwarden Gizela Ahlgren-Bloom.
dejtingsida för rika tillsammans date thai damer i norge Hur har operationen gått? Vad gjordes under ingreppet och räknar du med att bli helt återställd? 
– Operationen har gått bra, jätteskönt att äntligen fått det gjort. Enkelt förklarat så var nyckelbenet längst ut mot axeln krossat/trasigt så det har man tagit bort och fixat lite på. Jag har en tidsplan både gällande rehab och uppsatta mål men behåller det för mig själv och tillsammans med mina tränare i AIK då jag inte vill stressa fram något.
dejtingsida happy pancake quote  
gratis dejtingsidor norge romantisk date kristiansand Vad jag förstår så är det är tacklingen från landskampen/träningsmatchen förra säsongen som ställde till det va?
– Det stämmer, första smällen kom det första som hände förra säsongen, första lägret med Damkronorna under en av träningsmatcherna. Sedan skulle jag varit smart och avstått från spel efter det, vilket jag inte gjorde, utan spelade och tränade som vanligt. Jag spelade nästkommande landslagsturnering och efter det kunde jag inte röra axeln alls och fick avstå från spel helt och körde bara rehab under några månader.
dejt 9 oktober  
presentation dejting mall dejta 2 killar samtidigt kortare Hur fungerar rehabträningen nu?
– Jättebra! Eftersom jag haft skadan så lång tid och blev aldrig av med smärtan eftersom det var skadat inuti så är det en helt annan känsla nu. Det går framåt varje dag och utan hjälpen och samarbetet med min napraprat Mattias Ahlstrand hade det aldrig gått så bra.
dejta chatt sidor nätdejting repliker synonym Har du kört försäsong med laget eller har du tränat själv?
– Jag har tränat på för fullt hela sommaren, förutom begränsningar gällande axeln, tyvärr blev operationen först nu. Jag tränar med laget men eftersom jag fortfarande är så pass begränsad efter operationen har jag eget program än så länge.
kanal5 dejting jämtland  
match closest date excel svt plus dejting Hur går tankarna under en sån här period? Ger man upp hoppet eller fortsätter man bara köra på? Vågar man sätta upp mål eller är det bara och ta det lugnt steg för steg och hoppas att man kan komma tillbaka och spela?
– Det går upp och ner men jag vägrar att bara ge upp. Ska jag sluta spela ska jag provat och gjort allt, precis allt. Jag vill ju verkligen spela men får jag inte min kropp helt skadefri, då kommer jag sluta spela, även om det kommer göra ont i hjärtat.
– Jag har varit på is en hel del under sommaren för att inte tappa för mycket men har inte kunnat hålla i en klubba tyvärr. Jag har uppsatta mål men kommer inte stressa fram något, har lovat mig själv att inte spela skadad en säsong till. Att äta voltaren som smågodis, ta kortisonsprutor, vara tejpad som om man vore gipsad och inte kunna sova på nätterna pga smärta – det är inget jag vill göra om igen. Men det var ett OS år och en chansning att försöka spela ändå, om det hade varit en ”vanlig” säsong hade jag gjort annorlunda. Drömmen är att komma tillbaks till spel, först och främst i AIK men självklart drömmer jag även om att ta på mig landslagströjan igen. Även om det är väldigt långt borta just nu.
dejta mammor Du och din lagkamrat Sofie Nordberg har en egen podd berätta lite om den? 
– Det stämmer! Det var under förra säsongen så skoja vi först om att vi borde ha ett radioprogram eller liknande. Vi båda gillar att prata, har rätt mycket starka åsikter och samma sorts humor. Sedan började vi helt enkelt planera en egen podcast och kolla lite om det skulle vara möjligt och nu släpper vi ett avsnitt varje fredag och det är jätteroligt!
För mer information besök dejta efter 50 väg