date chat line numbers Megan Agosta Marcianohur får man en dejt Foto: All Over Press

dejting för handikappade förr Meghan Agosta-Marciano, ni vet den kanadensiska guldhjälten från Sotji? Hon kommer att tillsammans med 15 andra rekryter att ansluta till Justice Institute of BC: s polisskola i höst. Vancouver polisen bekräftade nyheten och sa att rekryterna kommer svära sin ed den 18 september.

nätdejting 30 inches Agosta-Marciano har tagit examen från Mercyhurst College i Erie, inom straffrätt, brottsbekämpning och kriminalpsykologi.

dejting presentation flashback bilder ”En av de bästa dagarna i mitt liv” twittrade stjärnan om beskedet.

pinterest date outfit Agosta-Marciano vann även guld med Kanada i vinter-OS 2006 i Turin, vinter-OS i Vancouver 2010 – då utsågs hon även till MVP i turneringen – och vinter-OS i Sotji 2014. Hon spelade också VM tre gånger, med två två silvermedaljer och ett guld som facit.

dejtingsidor europa 27-åringen har på 15 matcher i OS, noterats för 15 mål och 8 assist. Under hennes collegekarriär med 134 matcher blev det imponerande 303 poäng, fördelat på 157 mål och 146 assist.

dejting 2012 deltagare