nätdejting blogg Foto: Simon Hastegård/Bildbyrån
dejtingsajter för ensamstående adoptera Säsongen 2007 tog hon steget upp i AIK:s damlag och tilldelades tröja nummer 13. Nu sju år senare och 166 riksseriematcher klokare laddar hon för ännu en säsong i den svarta dressen.  En säsong som blir hennes 15:e totalt i organisationen. Riksserien.se har tagit ett snack med forwarden Lisa Hedengren.
ny dejtingsida 2015 Du går in på din 15:e säsong i AIK. Vad är de som är så bra med Gnaget?  

bra dejt restaurang stockholm – AIK är den enda klubb jag har spelat för och jag har alltid trivts väldigt bra i klubben och i laget. Personerna och organisationen närmast laget som alltid jobbar för att vi spelare ska ha det så bra som möjligt är helt underbara och har en stor del i att jag har valt att stanna, men såklart är tjejerna i laget den största anledningen.

dejtingsidor för äldre ut dejtingsidor danmark pris Finns det ingen risk att man kör fast efter så många år i samma klubb?

dejting italien urlaub – Risken att man kör fast finns såklart där, men är inget som jag riktigt har upplevt. Jag har gått från pojklaget i AIK till flicklaget och tog sedan steget upp till damlaget så har fått röra på mig även fast det har varit inom samma klubb. Under de senaste 8 åren i damlaget så har det även där hänt mycket som har gjort att åren inte känts likadana och att jag hela tiden har känt att jag har utvecklats både som spelare och person. Jag har fått vara med om generationsväxlingar inom laget och nya spelare och tränare har tillkommit och hela tiden bidragit till förnyelse. Det finns ingen tvekan om att AIK är klubben i mitt hjärta!

bästa internet dejting regler dejtingsajt sverige ab Du beskrivs som en skicklig  tvåvägsspelare. Vad kännetecknar en bra tvåvägsspelare?

dejta nätet youtube – Bra fråga… Har aldrig riktigt tänkt på det. Men skulle väl säga att spelaren tar ansvar och jobbar hårt i både defensiven och offensiven och har huvudet med sig. Och inte bara i en match då och då utan i alla matcher.

vilken dejtingsajt är bäst norden dejtingsajter finland xxl Hur skulle du beskriva dig själv som spelare? Styrkor & svagheter?

dejta via sms lån – Svårt… Jag är väl en ganska lugn spelare med bra spelförståelse över hela banan. Är inte den snabbaste eller mest explosiva spelaren på banan men  är jag nog ändå ganska teknisk och gillar att spela smart.

nätdejting samtalsämnen sms dejtingsajter statistik vm Ni känner en enorm revanschlusta från förra säsongen och säger att guldet är målet i år. Men vad var det som inte funkade förra året? Var det matchningen i EWCC som blev för mycket?

att dejta på nätet – Det var flera småsaker inom laget som gjorde att det inte fungerade fullt ut förra året. Att komma tillbaka året efter ett guld är inte helt lätt och vi fick inte ihop det som vi hade behövt göra för att lyckas. EWCC var såklart ett stort mål för oss men jag tror definitivt inte att det blev för mycket för oss. Nästan tvärtom, vi fick ett break från Riksserien där i december och fick fokusera på annat och möta lag vi inte hade spelat mot tidigare. I finalrundan handlade det mer om att vi fick en förlängd säsong och en till möjlighet att spela om medaljer.

dejting i luleå quality dejting passagen vykort Ni tappar en hel del namn; Linnea Hedin,  Michelle Löwenhielm, etc. Hur ska ni ersätta dem?

nätdejting etikett abmachen – De tjejer som vi tappar är såklart svåra att ersätta, det går inte. Alla spelare bidrar med sitt till laget och alla är otroligt bra tjejer vid sidan av. Men vi har flera spännande nyförvärv till i år som såklart också tillför nya saker till laget. Sen har vi även några yngre tjejer som har varit med under hela sommaren och gjort det hur bra som helst som jag också tror stenhårt på.

dejta en ung mamma Elin Holmlöv återvänder och kommer hem. Vad tillför hon laget?

helt gratis dejting – Elin tillför såklart mycket till laget. Hon har massvis med rutin och är en av Sveriges bästa spelare, ett offensivt vapen som är precis vad vi behöver. Som person bidrar hon med mycket glädje och även andra egenskaper som passar perfekt in i laget. Vi är väldigt glada att Elin är tillbaka i AIK!

dejta jungfru horoskop När man pratar med spelarna i laget är det många som lyfter fram tränaren Ylva Lindberg som en otroligt viktig kugge. Vad är de som Ylva gör så bra? Och hur är hon som tränare?

seriös dejting exempel – Ylva är utan tvekan den bästa coachen som jag haft! Det är många saker som gör att hon är så bra som hon är men framförallt så är det hennes engagemang till och för laget och hockeyn som sticker ut. Hon lägger ner otroligt mycket jobb och inget lämnas åt slumpen, det finns en tanke i allt vi gör varje dag, vilket gör allt mycket roligare och det är något som i alla fall jag som spelare uppskattar något enormt. Att Ylva själv har spelat på absoluta toppnivån i världen under så många år gör också att hon har en väldigt bra känsla för hur mycket hon kan pressa oss, men också hur vi i laget kan känna oss under olika perioder under säsongen. Alla hennes guldmedaljer som både spelare och tränare säger ganska mycket om hur hon är, och det är definitivt ingen slump att just Ylva har dem! Tvärtom!

dejting i linköping xc Lasse Billing har lämnat och Stefan af Bjur har tillkommit. Dina tankar om honom under den försäsong ni i laget haft tillsammans?

dejt tv – Bara positiva tankar. Stefan har kommit in i laget och det har känts bra redan från första träningen. Han har en väldigt bred kunskap och har även riktigt bra koll på damhockeyn i Sverige. Stefan tillför mycket nytt, vilket känns otroligt positivt!

dejtingsajt för döva läsa dejta jungfru jungfru Förra säsong blev det bara spel i 19 matcher, hörde att du hade problem med ett knä?  Hur känns det nu och har du några skavanker nu när ni gått på is?

date insert definition – Det stämmer inte riktigt… Knäna mår kanon båda två. Men det stämmer att det va p.g.a. skada som det endast blev 19 matcher förra säsongen. Lite småont får man räkna med första veckan/veckorna på is, men det har känts bra och det går framåt för varje ispass!

nätdejting unga kadhalum dejtingsida för yngre tjej Är du nöjd med förra säsongen spelmässigt? Poängmässigt blev det ju 21 poäng på 19 matcher?

nätdejting högutbildade – Förra säsongen var väldigt mycket upp och ner, så jag är inte jättenöjd med mig själv spelmässigt. Jag hade några matcher där jag kände mig på toppen av min förmåga men även matcher där jag var helt under botten. Vad det beror på har jag inget bra svar på. Sen om man ser poängmässigt så flöt det på bra ändå, men det gör det när man spelar med bra spelare. Fick under de flesta av mina 19 matcher ha Line och Helene på mina kanter vilket fungerade väldigt bra. Jag njöt av att få spela med dessa norskor, så jag har mycket att tacka dem för!

date match hockey dejtingsajt asperger oireet Ni inleder snart träningsmatcherna, bland annat är det derby för första gången på damsidan mot Djurgården den 31 augusti. Som AIK:are blir det väl en speciell match?

dejting spel online – Det kommer det absolut att bli! Ett derby är alltid ett derby och det ska bli väldigt roligt att få uppleva ett mot DIF på riktigt. Det trodde jag faktiskt aldrig skulle hända. Men sen får vi inte glömma att det faktiskt är en träningsmatch, och jag tror att det, lärdomsmässigt, kommer bli en match som vi som lag kommer kunna dra nytta av senare under säsongen, oavsett resultat. Men självklart kommer det bli en rolig match och förhoppningsvis även lite folk på läktaren.

dejtingsidor badoo konto För spelarprofil och statistik besök dejtingsida för alternativa behandlingar