• Publicerat 9 november, 2018
  • Skrivet av dejting norge
  • 0 Kommentarer
dejta serbiska tjejer Mats Zuccarello är skadad.date outfit ideas Foto: Joel Marklund / BILDBYRÅN

nätdejting profil mall gratis dejta online flashback query New York Rangers har varit lyckligt förskonade från tunga skador under säsongen. Men nu står det klart att norrmannen Mats Zuccarello missar de två kommande matcherna på grund av en sträckt ljumske.

dejtingsajter under 18 years Det är dejtingsida profil linkedin som skriver om Mats Zuccarellos skadefrånvaro det kommande matcherna.
— Vi får se hur det ser ut när vi kommer tillbaka, säger coachen David Quinn till tidningen om norrmannens skada.

dejtingsida för kristna nyheter Den förre Modo-forwarden har inlett säsongen med tio poäng på 15 matcher. Men nu är han på skadelistan som en så kallad ”dag till dag”. Det är dock redan klart att han missar dagens match mot Detroit och morgondagens mot Columbus.