gratis dejting app barn Andrej Sekera blir borta på obestämd tid.dejta svenska tjejer tråkiga Foto: IBL Bildbyrå

gratis dejting för unga fakta skicka sms dejt Edmonton Oilers rutinerade back dejta en player gratis missar inledningen av den kommande säsongen. På sitt Twitterkonto meddelar klubben att den 32-årige slovaken opererats för en avsliten hälsena och blir borta på obestämd tid.

nätdejting första kontakt Det är andra säsongen i rad som Sekera missar säsongsinledningen för Oilers på grund av en operation under sommaren. Förra sommaren var det en knäoperation som ställde till det för Sekera, som endast kom till spel i 36 av Edmontons 82 matcher den gångna säsongen.

dejtingsajter rika män rollista Den här gången är det en avsliten hälsena som håller 32-åringen borta från spel under en längre period. Det meddelar Oilers via sitt Twitterkonto.

dejting på badoo hjälp

dejta synonym Skadan håller Sekera borta från spel på obestämd tid. Den slovakiske backen har spelat 683 NHL-matcher och representerat Buffalo, Carolina, Los Angeles och Edmonton under sina tolv säsonger i Nordamerika.