• Publicerat 14 augusti, 2018
  • Skrivet av dejt med mig
  • 0 Kommentarer
seriös dejt sida William Nylander.internet dejting flashback inlägg Foto: Bildbyrån/Joel Marklund

seriös dejting på nätet dejta läkare Vi är en bra bit inne i augusti men William Nylander är inte nära att skriva på ett nytt kontrakt med Toronto. Det lär bli klart någon gång – men det lär dröja in i september. Det tror The Athletics Torontoexpert James Mirtle.
dejting för hbt utbildning – Jag tror han får ett tvåårskontrakt eller ett sexårskontrakt, säger Mirtle till TSN.

bästa dejtingsidorna flashback bilder Om en månad inleds Toronto Maple Leafs träningsläger. Maple Leafs är mer uppsnackat än de varit på decennier, med den nye superstjärnan dejting på ålandi laget. Men frågan är om dejtingsajt kultur göteborgr kommer vara med när lägret inleds.

nätdejting ytligt engelska Den kontraktslöse svensken och Torontos GM nätdejting under 18 augusti har manat till lugn i kontraktsförhandlingarna, och det lär dröja ytterligare ett bra tag innan parterna kommer överens.
– Jag skulle tro att det blir klart tidigt i september, kanske några dagar innan träningslägret börjar. Starten av träningslägret brukar vara en ganska bra tidpunkt för parterna att sätta sig ned och komma överens om en kompromiss för spelare som är restricted free agents, säger The Athletics Torontokännare James Mirtle i en radiointervju med TSN.

KAN PÅVERKAS AV DETROITSTJÄRNANS KONTRAKT

nätdejting otrohet islam Men vad Nylander får för kontrakt är alltjämt okänt. Mirtle tror att flera olika alternativ ligger på bordet.
– Det som diskuteras är säkert om han ska få ett brokontrakt eller om de ska gå med ett långtidskontrakt. Och går man på ett längre kontrakt får vi se hur högt Toronto kan gå. Jag tror att de känner att ett sjuårskontrakt kan bli för dyrt, och att de i stället tittar på ett sexårsavtal.
– Jag tror det kommer bli ett tvåårskontrakt eller ett sexårskontrakt till slut.

dejting i luleå centrum Torontoledningen slog nog näven i bordet när de såg att Detroitsdejtingsajter i usa chords, som är jämngammal med Nylander, skrev på ett relativt dyrt kontrakt häromdagen.
– Han fick ett femårskontrakt värt 6,1 miljoner dollar per år – och han har sämre siffror än Nylander har. Det skulle kunna tvinga upp Nylanders lön något, menar Mirtle.

dejting karlstad jobb William Nylander har gjort 61 poäng under båda sina hela säsonger i Toronto Maple Leafs tröja.