bra dejtingsida för unga vuxna Ebba Berglund.dejtingsajt amelia widell Foto: Bildbyrån

dejta flera tjejer samtidigt engelska dejtingsajter under 18 år Hon har spelat för ett par av Sveriges största klubbar, är klar för svenska mästarna – och har spelat i landslaget. Men Ebba Berglund har nu också tävlat i SM – i Express-segling. En karriär hon kan tänka sig att ta upp igen när hockeykarriären är över.
date match tournoi 6 nations 2015 – Det är definitivt något jag skulle vilja lära mig mer om för det är verkligen riktigt roligt. Så, ja, det skulle jag absolut kunna tänka mig, säger hon till hockeysverige.se.

singel dejting se flashback x4 Många av våra hockeyspelare på elitnivå tillbringar timtal ute på golfbanan under sommarhalvåret. Vi har även under sommaren mött en före detta sportchef (nätdejting omöjligt synonym) som ägnar sig åt konstnärsyrket vid sidan av sin stora passion för hockeyn. Likaså en elitmålvakt i Vita Hästen (bra dejting sida yahoo) som gärna åker hem till Dalarna för att mata får och koppla av i naturen. Men att passa på att utnyttja sommaren till att tävla i Segling tillhör i alla fall ovanligheterna. För Luleås nyförvärv vill dejta en kändis var det dock givet att tacka ja till att deltaga i Express-SM i Nynäshamn under den gångna helgen.
– Det stämmer. Jag har varit med i Express-SM i Segling, berättar den 20-åriga backen med rötterna i Örnsköldsvik och fortsätter:
– Det var alltså svenska mästerskapet i Expressklassen för segelbåtar. Vi var 21 eller 22 startande ”Expresser” och som var med och fightades. Det var tre heat första dagen och tre heat andra dagen. Tredje dagen, vilket var igår (läs: söndag), var det två heat. Sedan är det en totalplacering som räknas efter det att man fått poäng i varje heat. Det gäller att få så låga poäng som möjligt. En förstaplats ger ett poäng och så vidare.

bra dejtingsajt Nu var inte Ebba Berglund ensam i båten.
– Nej, vi var fem stycken på vår båt så jag var en av gastarna. Dom andra var min bonuspappa Martin Rubing (som vann brons tillsammans med sin besättning i Express-SM 2016) , mamma Pia och sedan var det Patrik Lundgren och Benny Pettersson. Båten heter för övrigt Team Falsat.
nätdejting hp skrivare Hur gick det?
– Det gick faktiskt lite under förväntan och vi slutade först på en sjätteplats. Vi tabbade till oss lite sista dagen under dom två racen, vilket var trist, men vi får satsa på nästa år istället.

dejting på åland jobb

dejta i sverige Även om Ebba Berglund är en van seglare så var det här debuten när det gäller att tävlingssegla.
– Det här var min första riktiga tävling. Sedan har jag tävlat mycket i mina yngre dagar med min bonuspappa som också är den som styr båten. Även mamma är med där.

dejtingsida indie film dejtingspelet Därifrån till att tävla i SM, det är ett ganska stort steg.
– Ja, precis. Jag fick frågan och jag tyckte att det kändes skitkul och jag blev jättetaggad. Det var bara att gå igenom grunderna igen och finslipa litegrann. När det väl sitter där så sitter det.
dejt 9 região  – Jag snubblade lite någon gång (skratt) men jag tycker ändå det gick bra. Synd att vi hade lite otur med dåliga vindar, men så är det väl. Nästa år kanske det är vi som har tur.

nätdejting mord tomelilla Här med bonuspappan Martin Rubing.

nätdejting 30 year personlig presentation dejting exempel Själva seglarintresset kommer det från din bonuspappa?
– Ja, självklart. Det är han som har influerat mig in i det där. Samtidigt har jag alltid tyckt det har varit skönt och avslappnande att komma ut på havet, så jag nappade direkt när jag fick frågan om jag var intresserad av att vara med och tävla.

dejting golf Ebba Berglund tror också att hon i alla fall kan dra lite nytta av seglingen i sin hockey.
– Självklart det här med samarbete och kommunikation som är A och O när man seglar. Just den biten skulle jag säga absolut. Annars skiljer det sig ganska mycket. Det tycker jag är ganska kul också, att kunna vara med och tävla men på lite andra villkor och premisser.

dejting på iphone live Backtalangen har alltså nyligen flyttat till Luleå från Linköping, men hon tycks vara ensam i laget om att tävla i segling eller någon annan båtsport.
– Vad jag vet så är det ingen annan i laget som tävlar med båtar. Men det var många i laget som var sugna så vi få kanske dra ihop ett gäng och segla lite, säger Luleåbacken med ett skratt.

bjuda på dejt sms dejtingsajter under 18 västerås Är segling en sport du kan tänka dig hålla på med efter att hockeykarriären är över om tio, femton år?
– Det är definitivt något jag skulle vilja lära mig mer om för det är verkligen riktigt roligt. Så, ja, det skulle jag absolut kunna tänka mig.

dejtingsidor flashback query nätdejting bluff Och avkoppling med segling är något du rekommenderar till alla hockeyspelare?
– Ja, definitivt. Det finns ingenting som lugnar en så mycket som havet, avslutar Ebba Berglund.dejtingsida på facebook status  

dejting pancake xoai Foto: Bildbyrån