dejt just idag Hans Särkijärvidate coach uk Foto: Ronnie Rönnkvist

dejtingprogram tv dejta transsexuell Hans Särkijärvi lämnade Modo efter förra säsongen. Nu har han klart med ett nytt hockeyjobb. Han kliver in i Visby/Roma i Hockeyettan.
gratis dejting i sverige zaremba – Jag ser fram emot att få fungera lite som mentor och bollplank, säger ”Säcken”.

dejtingprogram Få kan mäta sig med den erfarenhet dejta yngre kvinnor har samlat på sig genom sitt långa liv i ishockeyns tjänst. Nu kliver profilen ned till Hockeyettan, efter att ha avgått som tränare för allsvenska Modo efter förra säsongen.

dejting citat engelska Särkijärvi kommer hjälpa tilli Visby/Roma. Han kommer vara ett bollplank samt hålla i en del isträningar. Det skriver klubben på sin hemsida.
– Vi är så klart väldigt glada att kunna få in en så etablerad coach som “Säcken” till Visby Roma. Hans enorma erfarenhet, kunskap och engagemang kommer vara enormt värdefull för Visby Roma som organisation, säger sportchef André Lundholm.

dejtingsida på facebook side Kontraktet är skrivet på en säsong, men kan brytas om Särkijävi får ett mer attraktivt erbjudande.
– Jag har följt Visby Roma lite på avstånd de senaste åren och är imponerad över klubbens utveckling och att man varje år är med i absoluta toppen och kvalar mot Allsvenskan. Jag ser fram emot att få fungera lite som mentor och bollplank och dela med mig av den erfarenhet jag skaffat mig genom alla år på elitnivå som spelare och tränare, säger han själv.