nätdejting samtalsämnen mingel Victor Lindman.profilbild dejting jönköping Foto: Bildbyrån/Kenta Jönsson

dejta en blyg kille nätdejting mobil Han fick delar av fjolårssäsongen spolierad av skada. Nu får Victor Lindman chansen att studsa tillbaka i Vita Hästen. I dag förlängde backen från Vadstena kontraktet med klubben.
– Spelskicklig, smart spelare som förstår spelet hockey otroligt bra, säger Leif ”Strumpan” Strömberg om Lindman.

dejting gävle zoo dejting sverige gratis parfymprov gjorde två starka säsonger med Västervik mellan 2015 och 2017 innan han inför fjolårssäsongen valde att återvända hem till Östergötland och Vita Hästen. Samma klubb som han tillbringat flera juniorår i.

presentationstext dejting exempel jobbansökan Återkomsten till Norrköping blev ingen hit för den 22-årige backen. Han spelade 35 matcher och noterades för ett mål och två assist. Nu får han chansen att studsa tillbaka i Vita Hästen. På lördagen kom beskedet att den allsvenska klubben förlänger hans kontrakt med ett år.

”HAR ENORMT MÅNGA UPPSIDOR”

dejtingsidor bc jobs – Victor fick en del av förra säsongen spolierad p g a skada. Men kom tillbaka starkt efter hårt jobb. Spelskicklig, smart spelare som förstår spelet hockey otroligt bra. Och har enormt många uppsidor i sitt spel som vi tillsammans skall plocka fram, säger tränaren och sportchefen Leif Strömberg i ett pressmeddelande.

dejtar en kille som är deprimerad Lindman, som blir 23 år nästa månad, gjorde tre mål och 15 poäng på 51 matcher för Västervik under sin första allsvenska säsong. Han debuterade i Vita Hästens A-lag i Hockeyettan redan som 17-åring 2012. Det gav honom en plats i Linköpings juniorverksamhet, där han även SHL-debuterade i SM-slutspelet 2015.