nätdejting fungerar inte word Brady Skjei.date vaccination chat Foto: Bildbyrån/Joel Marklund

dejtingsidor skåne idag dejtingsidor europa väder New York Rangers och backen Brady Skjei undviker att dra sin förhandling till en skiljedomare. På lördagen kom parterna överens om ett långtidskontrakt som gör 24-åringen till en välbetald spelare.

nätdejting första mailet date chat phone numbers fick något av ett genombrott som rookie för New York Rangers under sin rookiesäsong 2016/17. Då noterades amerikanen för 39 poäng (5+34) på 80 matcher.

dejtingsajter lettland litauen Fjolårssäsongen blev inte alls lika produktiv. Där stannade Skjei på fyra mål och 25 poäng på 82 matcher. Men trots det kunde han under lördagen signera ett nytt långtidskontrakt med klubben värt 31,5 miljoner dollar – nästan 280 miljoner kronor – för sex år. Det ger honom en lönetaksträff på 5,25 miljoner dollar per säsong.

dejtingsidor västerås yr Brady Skjei var Rangers förstaval i draften 2012 då han plockades som 28:e spelare. Den storvuxne backen, som gjorde tre collegesäsonger på University of Minnesota innan han blev proffs 2015, har nio mål och 64 poäng på 169 matcher i NHL.

bra dejtsajter