dejting vuxen orsak Quinn Hughes.gratis dejting linje Foto: Steven King/Icon Sportswire

dejtingsidor thailand augusti date match hockey caen Det var inget lätt val, men när Quinn Hughes nu har gjort det är han nöjd. På lördagen meddelade backtalangen att han väljer att återvända till University of Michigan för att spela collegehockey en säsong till.
dejta justin bieber gravidez – Alla jag har pratat med tyckte att det här var beslutet som var smartast, säger Hughes.

dejting på facebook email Under draften i Dallas för en dryg månad sedan valdes han som sjunde spelare av Vancouver Canucks. Amerikanen nätdejting recension bok var den andra back som valdes i draften efter annorlunda nätdejting exempel.

dejting gävleborg växel Ända sedan draften har Hughes haft ett svårt beslut framför sig. Valet låg mellan att skriva NHL-kontrakt med Canucks och bli proffs på en gång eller att återvända till University of Michigan och spela ytterligare en säsong på college. Under lördagen meddelade Hughes att han valt det senare alternativet.
– Det fanns positiva och negativa saker med båda alternativen och, helt ärligt, kan man gå fram och tillbaka hela dagen. Det är det jag har gjort den senaste månaden. Och jag har tänkt mycket på det här de senaste veckorna, speciellt när kontraktssnacket hettade upp, säger Quinn Hughes till nätdejting inga svar značka.

FÅR CHANSEN ATT LIRA JVM MED LILLEBROR – I VANCOUVER

dejta online gratis lagligt – Canucks har haft en stor del i det här beslutet också och jag tror de är nöjda med det. De håller med om att det är rätt. Alla jag har pratat med tyckte att det här var beslutet som var smartast.

dejtingsidor pancake xoài 18-åringen gjorde fem mål och 29 poäng från Michigans blålinje förra säsongen. För det kom han med i All-Rookie Team och Second All-Star Team. Han var också med och tog brons på både JVM i Buffalo och A-VM i Danmark med USA.

nätdejting unga bunga Trots att han tidigast kommer att kunna skriva kontrakt med Canucks när NCAA-säsongen är över kommer han med stor sannolikhet att spela hockey i Vancouver under säsongen. JVM spelas i staden efter jul och där får Quinn Hughes också sannolikt möjligheten att spela sida vid sida med lillebror dejta finska tjejer bilder. Den 17-årige centern pekas redan nu ut som det givna förstavalet i nästa sommars draft.