norska dejtingsajter finland Aaron Palushaj.nätdejting kostnad Foto: Bildbyrån/Magnus Lejhall

chat date scotland dejting åland uthyres Örebros nya stjärna har anlänt. Aaron Palushaj är på plats i nya klubben efter vårens överraskande klubbyte då han valde att lämna Brynäs.
dejtingsajter viktoria umeå – Jag gillar riktningen som det här laget har tagit, säger han till dejt 3 regiao om sitt klubbval.

dejting för gifta personer dejtingsajt karlstad xcvar en av SHL:s bästa importer förra säsongen. Amerikanen slog till med 45 poäng (19+26) på 51 matcher för Brynäs och slutade delad sexa i SHL:s poängliga.

date time app iphone Men någon fortsättning i Brynäs blev det inte. Efter säsongen kom i stället beskedet att högerforwarden skrivit på ett tvåårskontrakt med Örebro Hockey. Det var något som stack i ögonen på både klubbledning och fans i Gävle.

bra dejtingsajt presentation ideas Nu är Palushaj på plats i Örebro för att påbörja förberedelserna inför säsongen med sin nya klubb. I en intervju som lagts ut på Örebro Hockeys webbsida förklarar han varför han valde att flytta till Närke.

”HAR BLIVIT HÄMTAD HIT FÖR ATT GÖRA MÅL”

vad betyder dejta – Jag gillar riktningen som det här laget har tagit. Allt från klubbledningen till tränarna och spelarna på isen så kändes det som rätt val för mig, säger den NHL-meriterade 28-åringen.
Jag är upprymd över att bygga kring vad vi har här i början av säsongen och förhoppningsvis få till en bra säsong, steg för steg. Jag är upprymd över att vara här och jag ska hjälpa laget så mycket jag kan.

dejta kille xy Han är inställd på att fortsätta på fjolårets inslagna väg och producera poäng i SHL.
– Jag har blivit hämtad hit för att skapa offensiv och göra mål. Det är mitt jobb och det är det jag ska göra, konstaterar Palushaj.

dejtingsajt för föräldrar webshop Forwarden har bara hunnit tillbringa ett par dagar i Örebro, men säger att han gillar det han har hunnit se av staden.
– Staden verkar fantastisk. Jag har gått runt lite grann runt slottet, men inte gått in än. Det planerar jag att göra, säger Aaron Palushaj.
– Vädret har varit riktigt fint, men jag förväntade mig kanske inte att det skulle vara så här varmt