dejtingsida utan medlemskap coop Anton Danielsson.dejtingsajter aftonbladet wiki Foto: Bildbyrån/Ola Westerberg

dejting tv3 live bästa dejting appen flashback Vita Hästen fyller på med ytterligare ett nyförvärv. Under fredagen blev det officiellt att backen Anton Danielsson från Skellefteå förstärker det allsvenska laget.

dejtingsidor internet oss De tre senaste säsongerna harskriva på dejtingsida gratis gjorde 35 SHL-matcher för Skellefteå AIK. Nu lämnar han Västerbotten och beger sig till Östergötland.

date match websites Ny klubbadress blir Vita Hästen i Norrköping. Den juniorlandslagsmeriterade backen har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över kommande säsong.
– En stabil back med bra medvetenhet och grunder. Som han fått lärt sig i Skellefteå AIK, som vi skall jobba vidare med tillsammans. Och utifrån dessa grunder utveckla allt och skapa en stark allround tvåvägsback, säger sportchefen och tränaren Leif Strömberg i ett pressmeddelande från Vita Hästen.

dejting historier bröllop Danielsson gjorde 25 poänglösa SHL-matcher i fjol och var ombytt i nio matcher på Skellefteås väg till SM-silver. På juniornivå tog han också ett SM-silver. Detta med Skellefteås J20-lag under säsongen 2015/16.