bästa dejtingsajt 2013 Amil Krupic.gratis dejting hemsidor iphone Foto: Bildbyrån/Anders Bjurö

dejta thailändskor i sverige dejta blyg tjej intresserad I junioråldern var han given i de yngre landslagen. Efter flera säsonger i Hockeyettan får backen Amil Krupic nu chansen att spela allsvensk hockey. I dag blev han klar för Vita Hästen.

exempel på dejt presentation dejtingsajt akademiker quotes var ett stort löfte när han klättrade upp genom Rögles juniorverksamhet. Han debuterade för Malmö i Hockeyallsvenskan som 18-åring och tillbringade sitt sista juniorår i WHL med Saskatoon Blades.

srpski dejting sajt receptek Efter att ha spelat i Hockeyettan de tre senaste säsongerna är han nu klar för spel i Hockeyallsvenskan. I dag meddelande Vita Hästen att de skrivit kontrakt med den 22-årige backen.
– En härlig spelartyp, stark offervillig med hög medvetenhet om spelet hockey. Vi skall skapa en process tillsammans med Amil som skall göra honom till en urstark tvåvägsback, säger sportchefen och tränaren Leif Strömberg i ett pressmeddelande.

dejtingsida kultur ordbok Krupic, som kommer från Halmstad, har tillbringat de två senaste två säsongerna i Kristianstad IK. Där svarade han i fjol för 16 assist på 34 matcher.