tinder dejter som inte går som planerat Joey Hishon.nätdejting första dejten tips Foto: Bildbyrån/Simon Eliasson

jämföra dejtingsajter gratis dejtingsida elit Den före detta jättetalangen Joey Hishon kom till Luleå förra året för att få fart på karriären. Det fick han aldrig. Efter en skadefylld säsong väljer han nu att lägga av – blott 26 år gammal – och bli scout för sitt gamla juniorlag.
– Det var ett extremt svårt beslut för mig, säger Hishon.

nätdejting för unga jobb 2010 draftades han i första rundan som 17:e spelare av Colorado Avalanche. Då var förhoppningen att date definition larousse skulle bli en av klubbens framtida stjärnspelare.

dejting för handikappade Dessvärre kom hjärnskakningar att förändra utsikterna för den kanadensiske centern. När hans juniorlag Owen Sound Attack kvalificerade sig för det stora juniormästerskapet Memorial Cup 2011 tacklades han medvetslös av motståndarbacken i Kootenay Ice thai food date (i dag i Vegas Golden Knights). Efter det spelade han bara nio AHL-matcher under de två följande säsongerna.

dejta utländska kvinnor göteborg

”BESLUTET VAR OTROLIGT TUFFT”

dejtingsajt för kurder ifrån Hishon blev aldrig sig lik, men NHL-debuterade för Avalanche i Stanley Cup-slutspelet 2014 och gjorde ytterligare 13 NHL-matcher säsongen därpå. Efter att ha misslyckats med att bli ordinarie i NHL valde Hishon 2016 att testa lyckan i Europa. Men varken i KHL med Jokerit eller SHL med Luleå lyckades han få det att lossna.

nätdejting träffas lyrics Förra säsongen svarade han för två mål och två assist på 22 SHL-matcher under ännu ett skadefyllt år. Det visade sig bli Joey Hishons svansång. Nu kommer beskedet att han har beslutat sig för att avsluta den aktiva karriären vid 26 års ålder.
– Beslutet att slutet spela hockey var otroligt tufft att ta, säger han dejta äldre kvinnor flashback där hans framtid nu finns.

date aktivitet stockholm Hishon kommer nämligen att börja jobba som regionsscout i sin gamla juniorklubb och samtidigt hjälpa till att förädla talangerna i klubben.
– Mina fyra år i Owen Sound är några av de bästa jag har haft i mitt liv så här långt. Att få den här möjligheten att återvända till Attacks organisation gjorde mitt beslut så mycket enklare, säger han.