nätdejting utan registrering pris Chris Chelios.gratis dejtingsida flashback konto Foto: Bildbyrån/Petter Arvidson

rating dejtingsajter gratis vilken dejtingsajt är bäst 2015 deltagare Chris Chelios har lämnat Detroit Red Wings organisation. I ett pressmeddelande förklarar backlegendaren att han tagit beslutet av familjemässiga skäl.
dejtingsida för poliser lön – Jag vill framför allt komma närmare min mamma, skriver Chelios.

nischade dejtingsajter Det var 1999 som sms date.com erfahrung trejdades från hemstadens Chicago Blackhawks till Detroit Red Wings. Där kom han att bli Stanley Cup-mästare både 2002 och 2008 innan han avslutade karriären med spel i Atlanta Thrashers organisation som 48-åring säsongen 2009/10.

date night outfit ideas pinterest Efter karriären har Chelios jobbat för Red Wings på olika sätt. Först som rådgivare, sedan som assisterande coach. Han har även jobbat en del med det amerikanska landslaget, bland annat som assisterande coach till thai airways date change fee under OS i Pyeongchang tidigare i år.

STANLEY CUP-MÄSTARE TRE GÅNGER

fakta om nätdejting Men efter åtta år som ledare i Red Wings organisation har Chelios nu bestämt sig för att lämna klubben. I ett pressmeddelande förklarar han bakgrunden till beslutet.
”För mig är det här en möjlighet att flytta tillbaka till Chicago för att komma närmare min familj, och framför allt få min mor”, skriver Chelios.
”Jag började seriöst fundera på att flytta hem i februari efter att min pappa gått bort. Nu när mina barn är klara i skolan känns det som det perfekta tillfället för mig och min fru Tracee att göra flytten.”

nätdejting profil mall jobs Chris Chelios, nu 56 år gammal, spelade 1 651 NHL-matcher för Montréal, Chicago, Detroit och Atlanta under sin hall of fame-karriär, där han vann Norris Trophy som ligans bästa back tre gånger (1989, 1993 och 1996). Han vann sin första Stanley Cup med Montréal 1986 och senare de ovan nämnda två med Red Wings. Han har gått till historien som den amerikanska spelare med flest NHL-matcher i karriären.