dejting mordet solna flashback Ryan Merkley.dejtingsajter 50 talet Foto: Bildbyrån/Erich Schlegel

nätdejting kristen dagstidning date app gps Han var en av de mest talangfulla backarna i årets draft, men tillika den kanske mest kontroversiella spelaren av alla tillgängliga. San José Sharks gick emot strömmen och valde Ryan Merkley som 21:a spelare. Nu har han skrivit NHL-kontrakt med klubben.
– Ryan har potentialen att bli en spelare som gör skillnad i NHL, säger general managern Doug Wilson.

gratis ungdoms dejting Bortsett från dejtingsidor bc fanns det många som såg nätdejting gratis för unga som den mest talangfulla backen i årets NHL-draft. Trots det var det få som hade honom rankad i första rundan. Anledningen: 17-åringen har haft rykte om sig att vara en dålig lagkamrat.

seriös dejtingsida gratis ziehen Under det senaste året har det kommit historier om hur han uppträtt illa mot lagkamrater i OHL-laget Guelph Storm. Men trots att Merkley själv förnekat att så skulle vara fallet har det solkat hans rykte rejält.

hjälp med dejting frågor San José Sharks valde att se bortom rykten och påståenden. De draftade Ryan Merkley som 21:a spelare efter att enligt egen utsago ha gjort djuplodande intervjuer med ynglingen och kommit fram till att han var värd att satsa på. Under onsdagen belönade man honom dessutom med ett treårigt rookieavtal.

VAR POÄNGBÄST AV ALLA ROOKIES – SOM BACK

gratis dejting forum officiel – Ryan Merkley var en av de mest talangfulla spelarna på sin position i årets draft och vi var väldigt upprymda när vi kunde ta honom till vår organisation, säger Sharks general managern dejtingsidor sport fotboll om backen i ett pressmeddelande.
– Vi imponerades av hur han förde sig som den yngsta spelaren på vårt utvecklingsläger under sommaren känner att han har ytterligare en ny nivå som han ännu inte har nått som spelare. Ryan har potentialen att bli en spelare som gör skillnad i NHL och vi ser fram emot att få se hans utveckling den här säsongen.

dejta gratis online unity Under sina två säsonger i OHL med Guelph Storm har han etablerat sig som en av ligans bästa offensiva backar. Merkley gjorde 55 poäng på 62 matcher som rookie under säsongen 2016/17. Det var flest poäng av samtliga nykomlingar i ligan. Han följde upp det med att svara för 67 poäng (12+54) på 63 matcher den gångna säsongen.