dejta otrohet Ryan MacInnis.dejtingsidor utländska efternamn Foto: Jacob Snow/Icon Sportswire

dejtingsajt ligga ordspråk dejting 50 lappen Pappa heter Al MacInnis och har gått till NHL-historien som en av de bästa – och framför allt mest hårdskjutande – backarna någonsin. För sonen Ryan MacInnis har det gått trögare. Nu har han blivit trejdad.

xl dejting regler dejt nr 3 spelade 1 416 NHL-matcher för Calgary Flames och St. Louis Blues under sin karriär. Med sina 340 mål och 1 274 poäng är han trea i både alla tiders mål- och poängliga för backar.

date chat Sonen olika dejtingsajter draftades i andra rundan av Arizona Coyotes 2014. Men trots fina meriter som junior har det inte lossnat på seniornivån för 22-åringen. Efter två AHL-säsonger för Coyotes farmarlag Tuscon Roadrunners kom i natt beskedet att MacInnis trejdats till Columbus Blue Jackets. I utbyte får Coyotes backen dejting nätet och ett villkorligt sjätteval i draften 2019.

nätdejting statistik 23-årige Graves kom till Blue Jackets som free agent 2016 efter att ha blivit passerad i NHL-draften. Under de två senaste säsongerna har han spelat 42 matcher för Cleveland Monsters i AHL samt ytterligare 33 för Quad City Mallards i ECHL.