nätdejting argument abort Aleksandr Ovetjkin.de bästa dejtingsidorna Foto: Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports

dejtingsidor under 18 dejtingsajter norrland upplevelser Aleksandr Ovetjkins galna sommar fortsätter. I natt fick han dubbla priser när ESPY Awards genomfördes i Los Angeles. Efter Washington Capitals Stanley Cup-vinst fick han pris både som årets manliga atlet och årets främsta NHL-spelare.

nätdejting råd med Det är en dryg månad sedan nätdejtare lever lyckligare längre reaktionssträcka lyfte Stanley Cup efter Washington Capitals finalseger över Vegas Golden Knights. Sedan dess har den 32-årige ryssen firat hejvilt – både i Washington och hemma i Moskva.

varningstecken nätdejting I natt fick han ytterligare skäl att göra det. Lagkaptenen, som utsågs till slutspelets MVP, plockade nämligen hem dubbla priser på ESPY Awards i Los Angeles. ESPY står för Excellence in Sports Performance Yearly Award och är en gala som tv-stationen ABC står bakom. Årligen delar man ut priser de atleter som svarat för de största bedrifterna i Nordamerika.

MISSADE GALAN – HUSTRUN HÖGGRAVID

dejta gratis online zdarma Ovetjkin fick priset som bästa manliga atlet i konkurrens med New England Patriots quarterback Tom Brady (NFL), basebollspelaren Jose Altuve, Houston Astros (MLB), och basketspelaren James Harden, Houston Rockets (NBA). Han prisades också som NHL:s bästa spelare under det gångna året.

att dejta en äldre kvinna Ovetjkin fanns inte på plats i Kalifornien för att ta emot priset eftersom hans hustru Nastia är gravid i nionde månaden.

nätdejting gratis för unga fakta Även USA:s hockeydamer prisades under galan. De fick en utmärkelse för bästa match för sin prestation i OS-finalen mot Kanada i Sydkorea i februari. En final som amerikanskorna vann efter straffar.