date chat download Jon Gillies. dejta 17 åring ha Foto: All Over Press

nätdejting för seniorer dejta 17 åring arrestert Calgary Flames har förlängt kontraktet med sin tilltänkta andramålvakt Jon Gillies. Den nya överenskommelsen sträcker sig över två år och förväntningen är att 24-åringen äntligen ska kunna spela mer regelbundet på NHL-nivån.

nätdejting artiklar kungsholmen Mike Smith, Calgarys förstamålvakt, har hunnit bli 36 år gammal. Dessutom sitter han på ett kontrakt som går ut efter kommande säsong. Även om nätdejting oseriöst parti, 24, aldrig spelat mer än de 11 matcher han gjorde för Flames den senaste säsongen – vore det ändå ett rimligt antagande att klubben nu förväntar sig att han ska ta lite större ansvar.

HAR NHL-KLAUSUL I KONTRAKTET

hur dejtar man på nätet billigt Det andra året av kontraktet – värt 750 000 dollar per säsong – har nämligen en så kallad ”envägsklausul” vilket innebär att om klubben vill skicka ner Gillies till AHL så får de betala hans NHL-lön under perioden. Detta brukar ofta ge en indikation på att klubben är redo att ge spelaren större ansvar och en plats i truppen.

dejt ideer göteborg Jon Gillies spelade under 2017-18 11 NHL-matcher med 2.88 insläppta mål per match och 89,6 i räddningsprocent som resultat.

”HAN MÅSTE SLÅ IN DÖRREN”

dejtingsidor vänner wiki – Förra säsongen var hans första riktiga chans på NHL-nivån, sade Calgarys general manager Brad Treliving till klubbens hemsida. Jon har visat att han har talang, att han är en skicklig atlet. Han har knackat på dörren ett tag nu, men nu måste han slå in den.