nätdejting svd nyheter Evan Bouchard.dejtsajt för barn Foto: Richard A. Whittaker/Icon Sportswire

priser nätdejting dejta rika tjejer Edmonton Oilers och deras förstaval i förra månadens draft är överens. I går tecknade backen Evan Bouchard ett treårigt rookieavtal med med klubben.

iransk dejtingsajt badoo kristen dejting exempel var en av de stora backtalangerna i årets NHL-draft. Efter att ha varit juniorligan OHL:s poängmässigt sett bästa back med 87 poäng (25+62) på 67 matcher för London Knights var det många som hade honom rankad riktigt högt.

dejting appar aftonbladet sport Men Bouchard föll oväntat rakt i knäet på Edmonton Oilers, som valde som tionde lag i draften. Nu är 18-åringen och klubben överens om ett treårigt rookieavtal som ger kanadensaren chansen att spela i NHL redan till hösten.

BRIST PÅ HÖGERFATTADE BACKAR

dejting på iphone ios 8 Evan Bouchard har hela tiden haft som mål att gå direkt till NHL och hoppas att hans ansträngningar ska leda till en ordinarie tröja i NHL. Med tanke på att Oilers bara har två rightare bland sina ordinarie backar, helt gratis dejtingsidaoch dejtingsajter e kontakt wien, kommer Bouchard rimligen att ges alla möjligheter att övertyga tränarstaben om att han är redo för NHL-spel.

dejtingsida för yngre hud Under sina tre säsonger i OHL har Bouchard stått för 38 mål och 148 poäng på 178 matcher. Under sin rookiesäsong i ligan var han med om att bli ligamästare med Knights.